Kesäinen Oulu – vinkit aktiiviseen lomanviettoon

Oulu tarjoaa parastaan kauniin jokisuiston ja viehättävien kaupunki- ja lähiluontokohteiden kattauksella. Arktisen kaupungin vehreydessä ulkoilumahdollisuuksia on jokaiselle seikkailijalle vesillä liikkumisesta maastoretkeilyyn.

Pyöräilykaupungin pyöräilyreitistö on ulkoilijan unelma. Eripituisia merkittyjä reittejä liikkuen kaupungin nähtävyydet tulevat tutuksi ja läskipyörillä pääset MTB-reiteille.

Raatin ja Raksilan uimahallit ovat käytössäsi lähellä keskustaa. Uimarannoista upein on Nallikarissa, jonka turvallisen matala ranta sopii myös perheille. Siellä riittää tekemistä sekä pienille että isommillekin auringonpalvojille. Tuiran ja Värtön uimarannat ovat paikallisten suosikkeja lähellä keskustaa. Voit lisäksi nautiskella makoisista löylyistä kahdella saunalautalla.

Jokisuisto tunnetaan Oulun helmenä. Se tarjoaa hyvät puitteet veneilyyn, melontaan, kalastukseen sekä SUP-lautailuun.

Kaupungin nähtävyyksiin on mukava tutustua pitkin Nomadi-mobiilioppaan kävelyreittejä. Rakastetun Ainolan puiston soliseva äänimaisema, selfie-suosikki Toripolliisi ja tarina merimies Mällisestä odottavat maksuttoman sovelluksen lataajaa. Retkeilystä innostuneen kannattaa lähteä esimerkiksi Koiteliin ja Pilpasuolle, ne ovat myös perheiden suosikkeja.

 

Lue lisää aktiivisen kesäloman vinkkejä: visitoulu.fi/luontoliikkujat

 

Kuva, joka sisältää kohteen näyttö, istuminen, pöytä, tietokone

Kuvaus luotu automaattisesti

Kuva, joka sisältää kohteen piirtäminen

Kuvaus luotu automaattisesti

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Majoitu mukavasti Oulun seudulla!

Katso kesän parhaat tarjoukset

Hyödynnä tarjoukset – saat enemmän!

Lue lisää kesän menovinkkejä

Nappaa talteen parhaat ideat kesän mieleenpainuvimmalle lomalle!