Lapsiperheen menovinkit joulun välipäiville Oulun seudulla

Joulun välipäivät ovat perheille usein yhdessäolon aikaa. Pitkällä joululomalla saattaa kuitenkin tulla hetkiä, jolloin tylsyys iskee ja ideat loppuvat. Siksi kokosimme joululoman parhaat aktiviteetit Oulussa lapsiperheille.

 

Tiernakaupungin joulu Sokos Hotel Arinassa

Joulu hotellissa ei ole koskaan ollut yhtä houkuttelevaa kuin nyt, sillä Oulun Sokos Hotel Arinassa on tarjolla taianomainen joulupaketti aatolle ja joulupäivälle. Joulupaketti (alkaen 89€/hlö/vrk/2hh) sisältää majoituksen ja aamiaisen lisäksi myös joulusaunan, jouluaterian, joulupukin vierailun ja tietenkin aitojen oululaisten tiernapoikien lauluesityksen. Lue lisää täältä ja taio perheellesi huoleton joulu.

 

Tonttuja Oulun teatterin Vinttikamarissa!

Vanha suutaripariskunta saa apua oikeilta tontuilta Oulun teatterin esityksessä Tontut suutareina. Merja Larivaaran ohjaamassa näytelmässä on mukana nukketeatteria ja se sopii myös alle kouluikäisille lapsille. Näytökset Vinttikamarissa 28.12. klo 18 ja 29.12. klo 13. Liput 10 euroa, kesto noin 35 minuttia. Nyt tonttujahtiin! Katso tarkemmat tiedot täältä.

 

SuperParkista hiki pintaan

Lahjat on avattu, jouluruuat syöty, lumilinnat rakennettu ja joulunajan lastenohjelmatkin jo nähty. Tällaiseen tilanteeseen auttaa muutaman tunnin reissu SuperParkiin, joka on auki välipäivinä 27.–29.12. klo 11–19, ja 30.–31.12. klo 11–18. Lapset eivät taatusti ihan heti mutise tylsyyttään aktiivisen sisäliikuntapäivän jälkeen. Koko päivän lippu on 19 euroa.

 

Nokka kohti Nallikaria välipäivinä

Nallikarin suunnalla on joulun aikaan mukavasti lapsiperheelle sopivaa ohjelmaa. Joulupäivänä Oulun Break Sokos Hotel Edenissä on Tunnelmallinen kynttiläuinti, jonka aikana kylpylässä vallitsee rauhallinen tunnelma. Kynttiläuinnista saa nauttia – tietysti kynttilän valossa – aina klo 22 saakka. Uudenvuoden aatoksi Nallikarin rantaan kannattaa tulla klo 22 seuraamaan upeaa ilotulitusta.

 

Perinteinen kauppatorin ilotulitus kruunaa vuoden

Uudenvuoden aattona klo 20 kannattaa kerääntyä perheen kera kauppatorin läheisyyteen ihailemaan kaupungin omaa, perinteikästä ilotulitusta. Sitä ennen voi käydä lämmittelemässä mustikkaglögillä ja mehulla Coffee Housessa, Kauppakeskus Valkean kupeessa. Kahvila on auki uudenvuoden aattona sopivasti klo 20 saakka.

Lisää vinkkejä joulun välipäiville

Nappaa talteen parhaat talvitarjoukset Oulun seudulta!

Sinua saattaisi myös kiinnostaa nämä