Nyt on lasten vuoro päättää, mitä lomalla tehdään!

Tervetuloa Oulun seudulle

Sopivasti ulkoilua, sisätekemistä, tapahtumia ja toimivat palvelut takaavat onnistuneen loman koko perheelle.  Elämyksellinen loma Oulun seudulla tarjoaa koko perheelle unohtumattomia hetkiä.

Entä jos lapset saisivat päättää, mitä koko perhe tekee talvilomalla? Ainakin ulos pitää päästä, jotain uutta kokea ja tärkeintähän on, että koko perhe saa touhuta yhdessä. Ota jutusta vinkit talteen, juttele lasten kanssa ja viettäkää koko perheellä paras talviloma ikinä!

Talven parhaat tarjoukset

Suunnittele lomasi fiksusti ja hyödynnä talviset tarjoukset!

Suuntaa perhelomalle Oulun seudulle! Reissun kohteeksi kannattaa valita jokin alueen kylpylöistä, josta käsin voi ottaa myös muita lähiseudun kiinnostavia kohteita haltuun.

Oulun seudun majoitusvaihtoehdoissa on runsaasti valinnanvaraa. Tutustu ja valitse itsellesi sopiva.

Oulun seutu tarjoilee lapsiperheille runsaasti aktiviteetteja ulkona ja sisällä. Hyvä perheloma sisältää yhteisiä hetkiä, rauhallista läsnäoloa ja hauskaa tekemistä. 

Nappaa talteen vinkit aktiviteetteihin, joiden parissa viihtyy koko perhe.

Kansallispuistot ja luontokeskukset

Oulun seudun kansallispuistoissa koko perhe pääsee kokemaan arktisen luonnon saaristosta jääkauden uniikkiin maastoon ja tunturin katveeseen. Luontokeskukset tarjoavat hyödyllistä tietoa alueen luonnosta ja lapsiperheille sopivimmista reiteistä.

Tutustu Oulun seutuun

Oulun seudulla on monia tutustumisen arvoisia kohteita. UNESCO Global Geopark -alue, Suomen eteläisin tunturialue, laskettelukeskuksia, kansallispuistoja, merenrantaa ja saaristoa, kaupungin vilinää sekä hyviä palveluita – näitä ja paljon muuta löydät Oulun seudulta.