Talviloma täynnä elämyksiä Oulun seudulla

Sopivasti ulkoilua, mielekästä tekemistä, tapahtumia ja toimivat palvelut takaavat onnistuneen loman koko perheelle. Oletko kuullut Nallikarin Talvikylästä, Rokua Geoparkin arktisista ihmeistä, Syötteen tuntureista tai oivalluksien Tietomaasta? Oulussa talviloman kohteet ovat helposti saavutettavissa ja matkabudjetti pysyy kurissa.

Lapsiperheen elämyksellinen talviloma onnistuu Oulun seudulla. Tervetuloa!

8M0A0201-edit
8M0A1068

Lapsiperheen talviloma Oulun seudulla

Riemu, nauru ja punaiset posket. Lämmin kaakao. Se saunan jälkeinen hetki, kun aktiivisen päivän väsyttämät lapset nukkuvat. Perheen onnen hetket koostuvat pienistä asioista. Elämyksellinen talviloma Oulun seudulla tarjoaa koko perheelle unohtumattomia hetkiä.

Oulun seudulla on paljon lapsiperheelle sopivia kohteita ja aktiviteetteja. Nallikari on talven todellinen puuhamaa – lumenveistoa, Talvikylän Vauhtipark ja seikkailutunnelit tempaavat koko perheen mukaansa. Tai miltä kuulostaisi Porokarnevaalit? Saavatko laskettelu ja lumilautailu teidät innostumaan? Syötteen rinteet ja Suomen pisin Snow Park palvelevat vauhdikasta laskijaa. Perheen pienemmille riittää riemua ja ihmeteltävää lasten Lumimaassa tai Rokua Geoparkin hiihtoladuilla. Oulun seudun rentouttavat kylpylät vetävät puoleensa talvisäällä. Aktiivinen päivä ei aina vaadi ulkoilua, vaan myös sisäkohteet tarjoavat elämyksellisiä hetkiä. Vastapainoksi on oltava hyvä, lapsiperheelle sopiva majoitus sekä ruokapaikat, joissa on syötävää myös perheen pienimmille. Katso alla olevista vinkeistä ja palveluista perheellesi sopivat – Oulu on lapsiperheen kaupunni!

Lisää ideoita koko perheen talvilomalle

Poimi alta matkasuunnitelmaasi Oulun seudun parhaat talvilomavinkit ja katso, mitä kaikkea lapsiperheelle sopivaa tekemistä Oulun seudulla on – me tiedämme jopa mitä tontut tekevät talvilomalla!  

Mitä tehdä talvella Oulun seudulla?

Kaipaatko lisää tietoa vaihtoehdoista talviselle reissullesi? Tutustu tarkemmin muihin Oulun seudun talvisiin kohteisiin ja aktiviteetteihin.

Tutustu Oulun seudun talvikohteisiin

Oulun seudulla on monia tutustumisen arvoisia kohteita. Laskettelukeskuksia, kylpylöitä, lapsille sopivaa tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, kaupungin vilinää sekä hyviä palveluita – näitä ja paljon muuta löydät Oulun seudulta.

Talviloman majoitus Oulun seudulla

Oulun seudun perheystävällisissä majoitusvaihtoehdoissa on runsaasti valinnanvaraa. Majoitut aina sopivan matkan päässä palveluista ja aktiviteeteistä. Tutustu Oulun seudun majoitusvaihtoehtoihin.

Parhaat talvilomatarjoukset

Suunnittele lomasi fiksusti ja hyödynnä talviloman tarjoukset.