Oulun seudun uniikit kokouskohteet

Oulun seudulla on liuta paikkoja, joissa järjestät unohtumattoman ja elämyksellisen kokouksen, kongressin, tapahtuman tai muun tilaisuuden. Kutsu kokousvieraasi paikkaan, jossa miljöö, maisema tai ympäröivä luonto pysäyttävät ja tarjoavat unohtumattoman kokouskokemuksen.

 

Kansallispuiston kainalossa: Rokua Health & Spa Hotel

Kokouksen, kongressin tai muun tilaisuuden järjestäminen kansallispuiston ja UNESCO Geopark -alueen sydämessä on vaihtoehto, jota ei muualla Suomessa olekaan tarjolla. Upean, jääkautisen luonnon ympäröimässä Rokua Health & Spa Hotellissa on tiloja pienistä palaverihuoneista 400 paikkaiseen saliin. Rokuan mahtava luonto kutsuu hengähtämään kokousten välissä ja innokkaimmille on tarjolla kilometrikaupalla retkeilyreittejä.

 

Meren rannalla: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kalajoen Hiekkasärkkien välittömässä läheisyydessä, pysäyttävissä merimaisemissa järjestetty tilaisuutesi jää varmasti osallistujien mieleen ja kerää kiitosta. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanissa on paitsi useita eri kokoisia kokoustiloja ja loistavat puitteet, myös majoitus ja kylpylä saman katon alla. Välillä voi pulahtaa vaikka meren aaltoihin tai ihan vain nauttia rantamaisemista.

 

Tunturimaisemissa: Hotelli Pikku-Syöte

Tästä eivät maisemat juuri parane: etenkin talvisaikaan tykkylumen peittämät tunturit tarjoavat nautintoa kokousvieraiden silmille ja mielille Hotelli Pikku-Syötteellä. Kokoustiloja on eri kokoisille ryhmille ja 120-paikkainen ravintola täydentää tarjonnan sopivasti. Kokousten vastapainoksi on tarjolla venyttelyharjoituksia ja monipuolista talviliikuntaa.

 

Lintujen ja luonnon syleilyssä: Liminganlahden luontokeskus

Liminganlahden luontokeskus tunnetaan erityisesti linnuistaan, mutta paikalla voi myös järjestää kokouksia ja muita tilaisuuksia. Tottahan toki ohjelmaan kannattaa lisätä lintujen bongausta lintutornista ja lajeihin tutustumista Lintujen kahdeksan vuodenaikaa -näyttelyssä.

 

Vanhan puukaupungin idyllissä: Langin kauppahuone

Nämä seinät henkivät historiaa ja huokuvat tarinoita purjelaivojen ajan Raahesta. Yli 200 vuotisen tarinansa alussa nämä seinät toimivat kauppahuoneena, ja nyt ne tarjoavat tilaisuudellesi ihastuttavan vaikuttavat puitteet. Kaiken kruunaa maittava lähiruoka ja yösija saman katon alla, jonka suojissa myös talon rakennuttaja, kauppias Johan Lang sulki silmänsä.

 

Huvilassa hiihtolatujen äärellä: Ukkohalla

Hieman pienempien kokousten ja tilaisuuksien estradiksi soveltuvat mainiosti Ukkohallan Aurinko Saaga -huvilat. Kesällä kauniit järvinäköalat, talvella lumen peittämät rinteet – maisemassa ei ainakaan ole valittamista. Vapaa-ajalle on runsaasti mielekästä tekemistä, nimittäin laskettelun ja hiihdon lisäksi tarjolla on muun muassa Saunamaailmaa ja wakeboardingia.

 

Jos haluat järjestää unohtumattoman tilaisuuden Oulun seudulla, pyydä tarjous kootusti täältä.

 

Katsasta myös nämä

Katso tästä myös muita upeita kokouspaikkoja ja -palveluita Oulun seudulta.

Nappaa talteen parhaat kokoustarjoukset Oulun seudulta!

Sinua saattaisi myös kiinnostaa nämä