Break Sokos Hotel Eden

– 

På Break Sokos Hotel Oulun Eden ordnar du smidigt och lätt konferenser och andra evenemang i en vacker miljö. Du glömmer onödiga bekymmer när du andas in den salta fräscha havsluften och hör vågornas brus. Det är lättare att koncentrera sig i den natursköna miljön.

Våra mångsidiga konferenslokaler och moderna utrustning garanterar lyckade konferenser. Som motvikt till konferensdagen kan du koppla av på vårt spa, njuta av lyxiga vårdkurer eller ta en en syrerik promenad på stranden. Kom också ihåg hotellets mångsidiga extra program. Vi har 13 konferenslokaler för max 200 personer.

Break Sokos Hotel Edens hyresbastur
I Edens hyresbastur ordnar du avkopplande kvällsprogram. Brasbastun (max 10 personer) är en traditionell finsk bastu med en imponerande takterrass på 5:e våningen. Salongsångbastun (max 18 personer) finns på 4:e våningen. Hyresbastun (1-4 h) inkluderar bastubad, badrockar och handdukar samt sandaler och fritt inträde till spaavdelningen. Braskabinettet har också brasugn, vedträna ingår i priset. Mat kan beställas till kabinetten.

Break Sokos Hotel Eden
Holstinsalmentie 29
90510 Oulu
+358 20 1234 603
fax +358 8 5544 103
sales.eden (at) sokoshotels.fi

sokoshotels.fi

Se mer