Kiteskolan Lappis

– 

Tack vare kiteskolan Lappis kan alla få testa vatten- och vindsporter i Uleåborg. Hos oss kan du testa på SUP, wakeboard och kitesurfing. Vi hyr ut utrustning till den som har tidigare erfarenhet, och nybörjare erbjuder vi undervisning och aktiviteter med ledare.

Lappis SUP-rental
Upplev och njut av Uleåborg från en SUP-bräda. SUP-paddling är en gren som passar alla och ett utmärkt sätt att få uppleva de fantastiska vattendragen i Uleåborg.
Särskilt älvmynningen vid torgstranden lämpar sig utmärkt för SUP-paddling. På en 1-2 timmar lång utfärd hinner du besöka obebodda holmar eller till exempel kolla närmare på segelsällskapens båtar.
Man kan hyra SUP-brädor ensam eller i grupp och vi ordnar också SUP-safarier och SUP-fitnesstimmar med ledare.
Man kan hyra SUP-brädor på ön Kiikeli vid torgstranden och vid Nallikari fyr.

Leijakoulu Lappis
Spänn på dig selen och upplev en av de mest fartfyllda brädsporterna. Kitesurfing på vatten eller snö var förr snarast en extremsport, men numera passar den nästan alla, och med hjälp av våra kunniga instruktörer kan du tryggt prova på.
Kännetecknande för stränderna i Uleåborg är att de är långgrunda, stenfria och lugna, vilket gör dem utmärkta för nybörjare.

Vintertid ordnar vi kurser på havsisen och sommartid i närheten av Nallikari eller på någon av Uleåborgsregionens många stränder.

Oulu Wakepark
Oulu Wakepark erbjuder den fartfyllda och utmanande sporten wakeboarding. Det finns en wakeboardbana som startar från Linnansaari där man kan surfa på vattnet, testa hopp eller glida på rails.
Även om sporten ser krånglig ut från stranden ska du inte tappa modet, det enda du behöver för att lyckas är en stor dos fighting spirit.

Leijakoulu Lappis
Kaupungin teatterin nurmikko
90100 Oulu
+358 41 4338602
harri.rautava (at) lappis.fi

lappis.fi

Se mer