Nallikari Snow Fest

Nallikari Snow Fest 2020 on yleisöystävällinen kansainvälinen lumenveistotapahtuma Hietasaaren talvisissa maisemissa. Tapahtumassa luodaan Nallikariin kauttaaltaan näyttävä veistospuisto niin ammattilaislumenveistäjien kuin yleisön toimesta.

Tapahtumaan valikoitui kymmenen kansainvälistä veistäjäjoukkuetta luonnosten perusteella. Osallistujat saapuvat ympäri maailman, ja tapahtumassa tullaan näkemään niin esittäviä kuin abstrakteja veistoksia. Nallikariin saapuvat jälleen aiemmin vierailleet Meksikon, Puolan ja Saksan tiimit. Suomen ja Venäjän lisäksi nähdään Euroopan maista Valko-Venäjä, Tšekki, Ukraina sekä toinen joukkue Saksasta.

Luvassa todellinen kulttuuricocktail – erilaisia tyylejä, luonnetta ja kansallisuuksia, vanhoja konkareita sekä uusia lupauksia.

Nallikarin Lomakylän ja Talvikylän välittömässä läheisyydessä olevat lumiveistokset muodostavat näyttävän veistospuiston. Veistokset ovat valmiit lauantaina 22.2.

Veistäjien työskentelyä voi seurata päivittäin. Perjantaina veistäjät ovat tavattavissa Ravintola Nallikarissa klo 17 alkavassa Snow Art with Love -tilaisuudessa. Tilaisuudessa puheenvuoroja lumenveistosta pitävät mm. Juhani Lillberg ja Laura Lampinen. Valmiit veistokset valaistaan lauantaina 22.2. kello 18.30 ja sunnuntaina 23.2. kello 17.30 alkaen. Tapahtuma huipentuu puiston avajaisiin lauantaina klo 18. Nallikari Snow Fest tapahtuman päätöstilaisuuus alkaa sunnuntaina 23.2. klo 12.

Veistosalue on kaikille avoin aina lumien sulamiseen asti. Tervetuloa!

Lisätietoa ja ohjelma

Snow Art Park
Leiritie
90510 Oulu
+358 44 703 1329
events (at) nallikari.fi
snowfest.com

Voisit olla myös kiinnostunut näistä!