Junalla Pohjolaan: Oulun kesä odottaa!

Junalla voit hetkessä löytää itsesi pohjolan rauhasta. Tässä muutama vinkki mukavaan junamatkaan kohti Oulua, missä pohjoinen luonto ja kulttuuri kohtaavat.

Lisää suosikkeihinKatso kaikki suosikkisi

Mukavuutta ja vaivattomuutta

Hyppää junaan illalla Helsingissä ja herää aamulla Oulussa. Junassa voit unohtaa matkustamisen stressin ja heittäytyä lomalle jo matkan aikana.

Katso aikataulut tästä!

Liikkuminen Oulussa

Vuokraa auto Hertz:ltä ja lähde seikkailulle omassa tahdissasi suoraan rautatieasemalta tai hyppää paikallisbussin kyytiin. Oulun Joukkoliikenteen sivuilta löydät ajantasaiset aikataulut ja reittioppaan.

Vuokraa auto Hertz:ltä

Pohjolan rengastie odottaa

Jos matka jatkuu pidemmälle, harkitse yöjunaa auton kanssa. Pohjolan rengastie tarjoaa upeita maisemia ja mielenkiintoisia kohteita. Pohjolan rengastien sivuilta saat vinkkejä reitin varrella olevista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Katso vinkit Pohjolan rengastiellä matkailuun

Junamatka perheille

Matkustaminen junalla on erityisen helppoa lapsiperheille. Ravintolavaunu tarjoaa herkulliset ateriat, ja leikkipaikka pitää pienimmät matkustajat tyytyväisinä. Junamatka on osa matkakokemusta, joka jättää muistijäljen.

Junassa lasten kanssa

Ekologisuus matkan ytimessä

Junamatkailu on ekologinen valinta. Voit nauttia matkastasi tietäen, että valintasi on ympäristöystävällinen.

Olipa kyseessä sitten kaupunkiseikkailu Oulussa tai pidempi reissu Pohjolan rengastielle, matkasi alkaa täältä. Hyppää junaan ja lähde seikkailulle!

Ympäristöystävällinen juna