Järjestä kokous tai tapahtuma Oulun seudulla

Pohjoisen luonnon ja urbaanin kulttuurin yhdistelmästä syntyy upeita kokouksia ja kongresseja, yritystapahtumia, työyhteisön virkistyspäiviä ja muita tilaisuuksia. Oulussa ja lähialueilla on kirjava sikermä elämyksellisiä kokouspuitteita majoituksineen, kokoustiloineen, ohjelmineen ja kuljetuksineen.

Kaupungin kokous- ja kongressitoimisto auttaa, kun olet järjestämässä tapahtumaa Oulun seudulla!

Oulu Convention Bureau (OCB) on kaupungin virallinen kokous- ja kongressitoimisto, maksuton ja riippumaton Oulun asiantuntija, joka auttaa onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. Ota jo alkuvaiheessa yhteyttä Oulu Convention Bureaun rautaisiin tapahtumajärjestämisen ammattilaisiin!

 

Lue lisää

Löydä parhaat kokous- ja tapahtumatilat Oulusta!

Olitpa sitten järjestämässä pienehköä kokousta, suurta kansainvälistä konferenssia, tapahtumaa tai yritystilaisuutta, löydät Oulusta monipuolisen valikoiman kokous- ja tapahtumatiloja eri tarpeisiin!

Katso lisää

Tiimi- ja virkistyspäivät Oulussa: katso ideoita työyhteisön virkistämiseen!

Vietetäänkö teidän tyhypäivää tänä vuonna luonnossa ulkoillen, yhdessä jotain uutta kokeillen vai ehkä kulttuurin parissa? Tutustu Ouluun ja lähialueen monipuoliseen aktiviteettitarjontaan ja valitse teidän porukalle sopiva yhteinen tekeminen.

Lue lisää