Vastuullinen matkailu

Muutetaan matkailua ja annetaan matkailun muuttaa meitä

Matkailun kestävyys on meille luonnollinen asia. Me Visit Oulussa teemme parhaamme kohti tavoitetta työskentelemällä tiiviissä yhteistyössä alueemme sidosryhmien kanssa. Oulussa matkailija pääsee kokemaan pohjoisen puhtaan ja monimuotoisen luonnon sekä rikkaan kulttuurin. Niistä huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. 

Olemme Suomen johtava koulutusmatkailukohde, mullistavan teknologian ja kestävien ratkaisujen edelläkävijä. Samaan aikaan elämäntapamme on lähellä luontoa: metsän laidalla, tunturien kupeessa ja jäätyvän meren äärellä. Meille matkailu on ihmisiä yhdistävä voima ja ihan jokainen on tervetullut Ouluun.

Me Visit Oulussa uskomme, että matkailun avulla jokainen voi oppia paljon arvokasta sekä itsestään että ympäröivästä maailmasta.

Sustainable Travel Finland -ohjelma

Visit Oulu on mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa

Lue lisää

Olemme sertifioitu ympäristövastuullinen WWF Green Office

Oulun Matkailu Oy on vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ympäristöstä ja pyrkii pienentämään työpaikan hiilijalanjälkeä. Siksi olemme mukana WWF Green Office -ympäristöjärjestelmässä.

Lue lisää

Tuemme arktisen luonnon suojelutyötä yhdessä WWF:n kanssa

Visit Oulu ja ympäristöjärjestö WWF ovat sopineet royalty-yhteistyöstä vuosille 2023–2026. Yhteistyön tavoitteena on tukea arktisen luonnon suojelutyötä ja edistää vastuullista matkailua.

Lue lisää

Matkailija, sinä olet suuri osa vastuullista matkailua

Kestävä matkailu edellyttää vastuullisuutta tietysti myös matkailijoilta. Vastuullinen matkailija saa olla utelias ja tutkia paikallista kulttuuria, sen tapoja ja seutujen aarteita. Valitsemalla vastuullisemmin matkailija voi varmistaa, että nähtävää jää jälkipolvillekin!

Tapaa vastuulliset matkailutoimijamme

Me pidämme huolta sinusta ja ympäristöstämme.

Vastuulliset matkailupalvelut