Luonnossa ja aktiviteeteissa aika lentää

Koska Oulussa pohjoinen luonto on lähellä, sitä ei kannata jättää kokematta. Suosittuna matkailualueena Oulussa on tarjolla myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Kokeminen ja tekeminen kuuluvat oululaiseen perusluonteeseen, testaa sinäkin!

Suomi-luonnon parhaat palat

Oulussa on tarjolla vesistöjen, suoluonnon ja metsien muodostama kattaus luontokohteita, joista napsia parhaat tai herkutella koko valikoimalla.

Lue lisää

Seikkaile ulkoilureiteillä

Jos omatoimiretkeily ei nappaa, valitse jokin valmiista ulkoilureiteistä. Seikkailumieli päälle ja kulkemaan!

Lue lisää

Opi Oulua opastettuna

On aivan eri asia kierrellä Oulussa ominpäin, kuin perehtyneen ja innokkaan oppaan kanssa huolella suunniteltua reittiä pitkin. Kokeile – et kadu!

Lue lisää

Tekevälle sattuu jäämään parhaat muistot

Heittäydy tekemisen riemuun oululaisten aktiviteettien parissa. Parhaat elämykset saadaan kädet savessa, jalat lumessa tai airot vedessä!

Lue lisää
Torilla tavataan! Oulun torin laidalla merelle päin tähystävä sympaattinen pronssiherra on päässyt vuosien varrella osaksi kaupungissa vierailevien kulkijoiden otoksia ja loistavasta urheilumenestyksestä syttyneitä riehakkaita kultajuhlia.

Hajaantukaa!

Tiukkailmeisen, kurista ja järjestyksestä 1900-luvulla huolehtineita toripoliiseja edustavan Toripolliisi-patsaan ulkomuoto perustuu kuvataiteilija Kaarlo Mikkosen omaan appiukkoon.

Tutustu kohteisiin ja nähtävyyksiin