Luonnossa ja aktiviteeteissa aika lentää

Koska Oulussa pohjoinen luonto on lähellä, sitä ei kannata jättää kokematta. Suosittuna matkailualueena Oulussa on tarjolla myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Kokeminen ja tekeminen kuuluvat oululaiseen perusluonteeseen, testaa sinäkin!

Suomi-luonnon parhaat palat

Oulussa on tarjolla vesistöjen, suoluonnon ja metsien muodostama kattaus luontokohteita, joista napsia parhaat tai herkutella koko valikoimalla.

Lue lisää

Seikkaile ulkoilureiteillä

Jos omatoimiretkeily ei nappaa, valitse jokin valmiista ulkoilureiteistä. Seikkailumieli päälle ja kulkemaan!

Lue lisää

Opi Oulua opastettuna

On aivan eri asia kierrellä Oulussa ominpäin, kuin perehtyneen ja innokkaan oppaan kanssa huolella suunniteltua reittiä pitkin. Kokeile – et kadu!

Lue lisää

Tekevälle sattuu jäämään parhaat muistot

Heittäydy tekemisen riemuun oululaisten aktiviteettien parissa. Parhaat elämykset saadaan kädet savessa, jalat lumessa tai airot vedessä!

Lue lisää

Oulun upeimmat luontokohteet listattuna!

Oulun seudun luontokohteet ja luontoreitit ovat läpileikkaus pohjoisen luonnon monimuotoisuudesta. Ihaile luonnontilaisia koskia ja vanhoja metsiä, kierrä alueen erinomaisesti ylläpidetyt nuotiopaikat, tutustu alueen perinnemaisemiin ja -elinkeinoihin, tai liiku itsesi hikeen haluamasi lajin parissa samalla luonnosta nauttien. Kansallispuistojen lisäksi seudulta löytyy hienoja, pienempiä tutustumiskohteita.

Katso 6 kauneinta luontoreittiä