Kalajoki

Kalajoki

Kalajoki on Suomen monipuolisin merellinen lomakohde. Hiekkasärkät on matkailukeskus, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden niin virkistäytymiseen kuin kokoustamiseen tai yritystapahtumille. Meri ja hiekkaranta ovat siivittäneet Kalajoen yhdeksi Suomen suosituimmista kesänviettopaikoista ja tapahtumissakin olemme oman alueemme ykkönen. 

Meriluonto suo Kalajoelle aivan erityiset puitteet, ja voit virkistyä aaltojen kuohusta, kangasmetsän rauhasta, saariston luonnosta tai vaihtelevien luontopolkujen varrella jalan, pyörällä tai vaikkapa ratsastaen.

Lapsiperheille Kalajoki tarjoaa paljon tekemistä puhtaiden ja matalavetisten uimarantojen lisäksi lukuisten aktiviteettien muodossa. Hiekkasärkiltä löytyy niin vesipuisto, seikkailupuisto kuin sisäleikkipuistojakin. Tämän lisäksi voi vaikkapa golfata, onkia, ajaa cartingia, pitää hiekkaolympialaisia tai tehdä luontoretkiä jalan tai pyöräillen. Säävarmoja vaihtoehtojakin löytyy moneen lähtöön. Pulahda vaikka kylpylässä tai seikkaile pakohuoneessa.

Jos perheen pienimmät viihtyvät tekemisten parissa, aikuiset asiakkaat arvostavat hemmottelua ja rauhoittumista luonnon äärellä. Toisaalta Kalajoella on saatavilla tasokkaita viihde- ja ravintolapalveluita, joita niitäkin on tarjolla monenlaiseen makuun. Elävä musiikki, huippuartistien keikat, hyvä bilemusa sekä herkullinen ruoka ja juhlajuoma takaavat, että vapaalla viihtyy. Shoppailemiseenkin on Kalajoella hyvät mahdollisuudet ostoskylässä, keskustan liikkeissä tai lähituotteita myyvissä puodeissa ja keramiikkapajalla.

Ryhmille ja yrityksille Kalajoella on myös paljon annettavaa monipuolisten kokoustilojen ja suurtapahtumiinkin taipuvien puitteiden sekä sinua ja yritystänne palvelevien rautaisten ammattilaisten osaamisen ansiosta. Hiekkasärkät kutsuu niin lomalaista, virkistäytyjää, kokoustajaa kuin yrityksiäkin!

Tule ja inspiroidu! Valloita Kalajoki ja tunne hetki merestä!

Kalajoki Matkailuneuvonta
Jukupolku 5 / Kalajoki Keskusvaraamo
85100 Kalajoki
+358 8 469 4449
keskusvaraamo (at) kalajoki.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös

Tarinoita Kalajoelta