Kalajoki

Kalajoki

Kalajoki on Suomen merellisin matkailu- ja virkistäytymiskeskus. Meri ei missään muualla ole niin läsnä kuin Kalajoella. Vuodenajasta riippuen meri näyttää kävijälleen aina erilaiset kasvot. Talvella loputon jäälakeus salpaa hengen, kesällä ulappa kimaltelee houkuttelevasti auringon hehkussa.

Kalajoki on jokaisen lapsiperheen ympärivuotinen suosikkikohde, jossa koko perhe viettää vauhdikkaan loman merellisten kokemusten ääressä. Talvella voi nauttia aurinkoisesta hiihtoretkestä huurteisessa kangasmetsässä tai kiitää fatbikella meren jäällä. Lämpöä ja leppoisuutta kaipaava heittäytyy hurjan vesiliukumäen vietäväksi kylpylässä.

Kalajoki on Suomen monipuolisin meriluontokohde, jossa yhdistyvät kesällä pohjoinen eksotiikka ja rantaloma etelässä, talvella luminen avaruus ja monipuoliset aktiviteetit. Tarjolla on elämyksiä jokaiseen makuun ja huippuluokan mahdollisuudet juhlimiseen niin rannalla kuin yökerhossakin.

Kalajoki kasvaa ja elää merestä. Ainutlaatuinen luonto, ystävälliset ihmiset ja monet merelliset mahdollisuudet tekevät jokaisesta käynnistä unohtumattoman. Tekemisen ja näkemisen kirjo ulottuu sisämaasta rannalle ja vielä kauas ulkosaaristoon. Olipa toiveissasi siis vauhdikas perheloma tai hiljentyminen sen kaikkein tärkeimmän ihmisen kanssa, Kalajoki luo sopivat merelliset puitteet. Inspiroidu, opi ja ennen kaikkea pidä hauskaa. Koe Kalajoki ja tunne hetki merestä.

Kalajoki Matkailuneuvonta
Jukupolku 3 / Kylpylä SaniFani
85100 Kalajoki
+358 8 469 2500
myynti (at) kalajokiresort.fi

visitkalajoki.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös