Kempele

Kempele

Kempele tunnetaan aktiivisena ja rentona kohteena, jonne on helppo tulla. Tapahtumat, kulttuurikohteet, liikuntapaikat, ostoskeskus ja luonto kutsuvat viettämään monipuolista ja aktiivista vapaa-aikaa. Myös kokoukset ja ryhmien ohjelmat on helppo järjestää Kempeleessä.

Kauppakeskus Zeppelin ja viereinen Zemppi – talon ympärille rakentunut vapaa-ajan keskittymä palvelevat matkailijoita ympärivuotisella tarjonnallaan. Zempin pihapiirissä sijaitsevat tapahtumakeskus Zemppi Areena, kuntokeskus Easymove, keilahalli Pelixir, pub Zaluuna, Leo’s Leikkimaa, Aparthotel Forenom sekä Virkistysuimala Zimmari.

Aivan kiven heiton päässä Zeppelinin ja Zempin keskittymästä sijaitsee Suomen pienin laskettelukeskus Köykkyri ja laskettelu- ja lautailurinnettä ympäröivät huippulaatuiset hiihtoladut. Sulan maan aikaan maasto on suosittua maastopyöräily- ja retkeilyaluetta.

Vihiluodon alue lähellä lentoasemaa on puolestaan merellinen keidas, joka on tunnettu linturikkaasta ranta-alueesta, uimarannasta ja luontopolustaan, sekä viihtyisästä lentokenttähotellista Finlandia Hotel Airport Oulusta. Talvisaikaan meri on jäässä, joten Vihiluodon edustalla avautuu huikea ulkoilualue.

Kempeleen keskustassa sijaitseva kotiseutumuseo pihapiireineen on hieno kohde koko perheelle kesäisin ja joulumarkkinoiden aikaan.

Kempeleeseen voi saapua helposti lentäen, junalla tai autolla suoraan nelostieltä.

Visit Kempele
@visitkempele #visitkempele
soile.pitkanen@kempele.fi
+358 40 626 7271

Sinua voisi kiinnostaa myös