Raahen seutu – elä 7 onnellista päivää kanssamme

1. Koe meriluonto ja Raahen saaristo melontaretkellä tai saaristoristeilyllä, kata piknik rantakiville – mukaan kamera, uikkarit ja hyvää seuraa.

2. Kierrä Wanhan Raahen sielukkaat puutalojen korttelit – tarinat asukkaista ja aikalaisista kuulet opastetulla kierroksella tai Glopas –ääniopastussovelluksella.

3. Juhlista kesää seudun lukuisissa tapahtumissa. Tapaa vanhat tutut ja uudet ystävät Pekanpäivillä, Raahen Meripäivillä, Rantajatseilla, kesäteatterissa, kyläjuhlissa ja luomumarkkinoilla.

4. Lähde historiakiertueelle seudun omalaatuisiin paikallis- ja kotiseutumuseoihin. Wanhan Herran, maailman vanhimman sukelluspuvun tapaat Kruununmakasiinimuseossa. Tutustu tarjontaan tarkemmin: visitraahe.fi ja kirjoita hakukenttään museo.

5. Lähde pyöräretkelle tai ookailemaan, eli kiireettömästi autoilemaan sisämaan idylliin maalaismaisemaan. Bongaa mielenkiintoiset kohteet kartasta: visitraahe.fi

6. Nauti henkilökohtaisesta palvelusta shoppaillen seudun kivijalkaliikkeissä. Löydä uniikit käsityöt ja taide, puhdas lähiruoka, vastuulliset yrittäjät ja iloinen mieli.

7. Istu hetki veden äärellä vaikka Pyhäjoen Koskipuistossa Hourunkosken rantakivilla. Seuraa veden kulkua ja tunne luonnon virkistävä ja elvyttävä vaikutus.

Lisää inspiraatiota löydät Facebookista ja Instagramista @visitraahe ja #visitraahe

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Majoitu mukavasti Oulun seudulla.

Katso kesän parhaat tarjoukset

Hyödynnä tarjoukset – saat enemmän!

Lue lisää kesän menovinkkejä

Monipuolinen kesäloma syntyy Oulun seudulla!