Syöte

Syöte

Syötteen tunturialueen vaarametsät ja kansallispuisto kutsuvat liikkumaan luonnonrauhaan kaikkina vuodenaikoina.

Pudasjärvellä sijaitseva, Suomen eteläisin tunturialue, Syöte on talvisin yksi Suomen lumisimmista alueista kinosten paksuudessa mitattuna, joten lunta riittää moneen harrasteeseen. Seikkailijat löytävät takuuvarmasti onnensa kumpuilevasta maastosta, tykkylumipuiden siimeksestä.

Koiravaljakkoajelua, moottorikelkkailua, hiihtoretkiä tai lumikenkäilyä – Syöte aktivoi monella tapaa. Täältä löydät myös kymmeniä rinteitä, jotka tarjoavat kaikentasoisille laskijoille hienoja rinne-elämyksiä.

Syötteellä on myös erittäin hyvät mahdollisuudet harrastaa pyöräilyä ympäri vuoden. Fatbike-maastopyörillä voi ajaa lumisilla teillä ja maastossa sekä kesäisin upeat maastoreitit ja polut tarjoavat unohtumattomia pyöräilyelämyksiä.

Syötteellä on tapahtunut paljon viime vuosina. Alueelle valmistui uutta majoituskapasiteettia vuoden 2019 lopussa ja huipulle avattiin loppuvuodesta 2020 upea boutiquehotelli. Rinteiden juurella sijaitseva LumiAreena mahdollistaa hienosti isompien kokousten ja tapahtumien järjestämisen.

Yksi paikka, kaksi lomakeskusta ja kansallispuisto. Tervetuloa Syötteelle!

Syötteen Matkailuyhdistys ry
Syötteen Matkailuyhdistys ja yhteismarkkinointi
Kasarmintie 13
90100 Oulu

Sinua voisi kiinnostaa myös

Tarinoita Syötteeltä