Talvella tapahtuu Oulussa

Oulu on tapahtumakaupunki vuoden ympäri: pimeimpänä aikana kaupungin kirkastavat joulukadun, valofestivaalin ja Tiernatorin tunnelmalliset valot. Tule nauttimaan talven tapahtumista Ouluun!

Lisää suosikkeihinKatso kaikki suosikkisi
Kuva : Jussi Tuokkola

Joulukadun avajaiset

Tule Rotuaarin aukiolle 11.11.2022 klo 18 nauttimaan joulutunnelman ensimmäisistä hetkistä kun Oulun joulukadun avajaisiin. Ohjelmassa sykähdyttävää joulumusiikkia, Oulun Tähtisirkuksen taidokasta esiintymistä ja jouluvalojen sytyttäminen. Paikan päällä on tietysti myös kauden kiireisin herra, itse Joulupukki!

Lue lisää
Tiesitkö, että Oulussa järjestetään vuoden pimeimpään aikaa Lumo Light Festival joka vuosi? Kuva: Lumo Light Festival 2021

Lumo Light Festival

Taianomaista, veretseisauttavaa, hätkähdyttävää ja liikuttavaa – vain muutama tunne mainittuna – on Oulun Lumo Light Festivalin valontäyteisten teosten ihastelu. Pelkästään ydinkeskustan alueella on kymmenen huikaisevaa teosta, jotka kannattaa kiertää läpi kävellen. Lumo Light Festival on Oulussa 18.–20.11.2022.

Lue lisää
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Tiernatori

Oulun Rotuaarin aukion valloittaa Tiernatori 16.–23.12.2022. Tule joulu- tai tuliaisostoksille tai ihan vaan nauttimaan lämpimästä tunnelmasta pienten kojujen lomaan. Tiernatorilla joulun tuoksut, äänet ja lämpö kietovat sinut syleilyynsä.

Lue lisää

Talvi täynnä tapahtumia

Jos mikään ylläolevista tapahtumista ei satu Oulun reissullesi, ei huolta. Meillähän näitä tapahtumia riittää talvellakin! Kurkkaa tapahtumakalenteriimme!

Lue lisää