Leijakoulu Lappis

Leijakoulu Lappis tuo Oulun monipuoliset vesi- ja tuulilajit helposti jokaisen saataville. Kauttamme on mahdollista harrastaa SUP-, wake-, ja leijalautailua. Osaaville harrastajille tarjoamme välinevuokraa ja uusille tulokkaille opetusta, sekä ohjattuja aktiviteetteja.

Lappis SUP-rental
Näe ja nauti Oulusta mereltä käsin SUP-laudan päällä. SUP-lautailu on kaikille soveltuva tapa nauttia Oulun mielettömistä vesistöistä. Erityisesti Torinrantaa edustava jokisuisto tarjoaa uskomattomat puitteet suppailuun. 1-2 tunnin retkellä pääset tutustumaan asuttamattomiin saariin tai voit käydä vaikka katsomassa lähempää pursiseurojen veneitä.

SUP-lautoja voi vuokrata yksin tai ryhmässä. Järjestämme myös ohjattuja SUP-safareita ja SUP-fitness tunteja. SUP-lautoja on mahdollista vuokrata Torinrannassa sijaitsevasta Kiikelin saaresta sekä Nallikarin majakalta.

Leijakoulu Lappis
Valjasta tuuli ja hyppää mukaan yhteen vauhdikaimmista lautalajeista. Leijasurffaus ja leijahiihto ovat vuosien saatossa muuttuneet hurjista rämäpäälajeista lähes kaikille soveltuvaksi ja osaavien ohjaajiemme avulla pääset lajin pariin turvallisesti. Oulun useat matalat, kivettömät ja rauhalliset rannat tarjoavat yhden maailman parhaista paikoista lajin aloittamiseen.

Kursseja järjestetään talvisin meren jäällä ja kesäisin Nallikarin läheisyydessä tai joillakin Oulun alueen useista rannoista. 

Oulu Wakepark
Oulu Wakepark tarjoaa vauhtia ja haastetta vetten päälle. Linnansaaaresta lähtevällä wakeboard-radalla voi surffata vetten päällä, ottaa isoja hyppyjä hyppyreistä tai liukua reilien päällä. Vaikka laji näyttää rannalta vaikealta, ei kannata huolestua sillä tässä onnistumiseen tarvitset vain reilusti hyvää tsemppifiilistä.

 

Kiikelinsaaren SUP-rental
+358 40 9345498

Nallikari Surf shop & School
+358 41 4338602

Oulu Wakepark
+358 40 0356565
ouluwakepark.fi

Leijakoulu Lappis
Kiikelinsaaren makasiini
90100 Oulu
+358 41 4338602
harri.rautava (at) lappis.fi

lappis.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä!