Nallikari Talvikylä

Nallikarin Talvikylässä on erinomainen mahdollisuus tutustua lumi- ja jäärakentamiseen sekä pohjoiseen eksotiikkaan. Nallikarin Talvikylä tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin: porot, ponit, mönkijät lapsille, tuubimäki, hoijakkakelkka, rekikyyti, pilkkiretket sekä erilaiset tapahtumat ovat vieraiden ulottuvilla.

Nallikarin Talvikylä on oululaisten talvinen olohuone, mutta myös kansainvälisten vieraiden eksoottinen käyntikohde. Ja aina voi tehdä retken meren jäälle – etenkin ulkomaalaisille jäätyneen meren päällä kävely on elämys, joka muistetaan pitkään!

Nallikarin Talvikylässä pidetään myös kansainvälinen lumenveistokilpailu Baltic Snow Call 20.–24.2. Talvikylän viereen nousee kisakenttä, jossa kansainväliset joukkueet kisailevat maineesta ja mammonasta. Kisassa on mukana kymmenen kolmihenkistä joukkuetta ympäri maailmaa aina Meksikoa ja Venäjää myöten. Veistokset ovat vieraiden ihaltavana pitkälle kevääseen Snow Art Parkissa Talvikylän vieressä.

Nallikarin Talvikylässä on saatavilla kuumaa juotavaa, munkkeja sekä makkaraa. Talvikylän vierestä löytyy Kahvila Loma terasseineen. Alueelle on vapaa pääsy, aktiviteetteihin rannekkeella tai kertalipulla. Talvikylä aktiviteetteineen on valjastettavissa yritysten ja yhteisöjen yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella.

Tervetuloa kokemaan talven ihmemaa aktiviteetteineen ja taideteoksineen!

Nallikarin Talvikylä avoinna:
La–su kello 11–16
(viikolla 8 to–su kello 11–16, viikolla 10 joka päivä kello 11–16)

Nallikarin Talvikylä
Leiritie
90510 OULU
+358 40 5567 533
info (at) vauhtipuisto.com

talvikyla.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä!