Virpiniemi

Virpiniemen liikuntaopiston monipuolinen virkistys- ja liikuntaympäristö löytyy Haukiputaalta, vain 20 minuutin matkan päässä Oulun keskustasta. Pohjanlahden rannalla sijaitseva Virpiniemi sopii niin vapaa-ajan urheiluun kuin aktiivisten kokousten, hyvinvointi- ja syntymäpäivien järjestämiseen.

Laaja sisälajien kirjo ja kauniin harjumaisen luontoympäristön ulkoliikuntapaikat, frisbeegolfrata, golfkenttä, uimaranta, kokoustilat sekä majoituspaikat tekevät Virpiniemestä täyden palvelun liikuntakeskuksen, jossa voi viipyä pidempäänkin. Majoitusvaihtoehtoja on edullisista hostellihuoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Energiaa liikkumiseen saa kahvila-ravintola ja elintarvikekioski Virpiniemen Sykkeestä ja kesäisin golfravintola Spoonista.

Liikuntahallissa voi harrastaa useita palloilulajeja salibandysta lentopalloon ja futsalista tennikseen. Salissa on myös voimistelualue, trampoliinit, painimatto ja vajaan kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Lihaskunnosta voi huolehtia kuntosalilla, jossa on voimaharjoittelun perusvälineistö.

Talvella kunto kasvaa huomaamatta hiihtolenkillä. Vaihtelevia latuja on lyhyistä reiteistä yli kymmenen kilometrin lenkkeihin. Löytyypä alueelta K-38 ja K-25 hyppyrimäetkin. Kesäisin latupohjat ja helppokulkuinen maasto kutsuvat lenkkeilijöitä nostamaan sykettä luonnon helmassa.

Virpiniemessä hoituvat myös kuntotestaukset ja eri lajeihin tutustuminen ohjatusti. Valmiit tutustumispaketit sisältävät teoriaa sekä käytäntöä ja auttavat löytämään oman mieluisan tavan liikkua.

Jos Virpiniemeen suuntaa nimenomaan lomamatkan aikana, ei omia varusteita tarvitse kantaa matkatavaroiden mukana. Mailat, kävelysauvat, frisbeegolf-välineet ja jopa lumikengät voi vuokrata paikanpäältä.

Hyvinvointipäiviä ja koulutusta

Virpiniemessä palvelee joukko liikunta-alan ammattilaisia, jotka liikuttavat fyysisesti ja luennoivat ryhmille. Asiantuntevassa opastuksessa voi nauttia muun muassa virkistys- ja hyvänolonpäivistä sekä viettää vaikka syntymäpäiväjuhlia.

Yritykset ja muut ryhmät viihtyvät Virpiniemessä esimerkiksi rentoutumisen, ryhmähengen tai irtioton teemalla vietettävissä virkistyspäivissä. Tarjolla on kaikkea sisäliikunnasta luontourheiluun ja seikkailusta tiimitehtäviin.

Virpiniemen liikuntaopistossa järjestetään myös liikunta-alan koulutusta. Kokonaisuuteen kuuluvat erilaiset kurssit, täydennyskoulutukset, liikunnanohjauksen perustutkinto oppisopimuskoulutuksena, liikunnanohjauksen peruskurssi sekä ammatilliset lisäkoulutukset, kuten valmentajan ammattitutkintoon ja liikunnan ammattitutkintoon valmistavat koulutukset.

Virpiniemen liikuntaopisto
Virpiniementie 525
90810 Kiviniemi
virpiniemi (at) osao.fi

virpiniemi.fi

Voisit olla myös kiinnostunut näistä!