Vietä kesän virkistävin rantaloma kuuluisilla Kalajoen Hiekoilla!

Vain alle kahden tunnin ajomatkan päässä Oulusta, Perämeren rannalla sijaitseva Kalajoki tunnetaan komeasta hiekkarannastaan ja upeista merimaisemistaan. Kalajoen kuuluisat Hiekkasärkät on kesäloman viettäjien suosikkikohde, jossa kaikki on kävelymatkan päässä ja palvelutarjonta runsas.

Poimi tästä parhaat vinkit Kalajoen kesään!

1. Liidä hiekkadyynien yllä vaijeriliu’un kyydissä

Kiipeä Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä sijaitsevan Seikkailupuisto Pakan seikkailutorniin ja laske sen huipulta lähtevä Suomen pisin vaijeriliuku, joka laittaa adrenaliinin virtaamaan ja tarjoaa paitsi vauhdin hurmaa, myös huikeat merimaisemat korkeuksista!

 

2. Suppaile auringonlaskuun

Kalajoki on tunnettu huikeista auringonlaskuistaan! Suppaile romanttisesti läheisesi kanssa ilta-auringon kimmeltäessä Särkkien edustan matalissa vesissä. Välineet ja ammattilaisen ohjauksen saat täyden palvelun Surf Centeriltä, joka sijaitsee Suomen suosituimmalla leirintäalueella aivan rannan tuntumassa.

 

3. Polski vesipuistossa, kylpylässä tai meren aalloissa

Kalajoki tarjoaa vesipedoille lukuisia vaihtoehtoja! Vietä aurinkoinen kesäpäivä perheesi kanssa puhtaalla ja matalavetisellä hiekkarannalla tai ota kisa kaverisi kanssa Vesipuisto JukuParkin hurjissa vesiliukumäissä. Rentoudu viileän päivän yllättäessä Kylpylä SaniFanin trooppisessa lämmössä.

Koe Kalajoen kesän ykköstapahtumat!

1. Kalajoen Juhannus 20.–23.6.

Koe Suomen legendaarisin juhannus ja keskikesän yöttömän yön tunnelma Kalajoen hiekoilla hyvän musiikin, ruoan ja seuran merkeissä!

2. Irish Hooley Kalajoki 4.–7.7.

Kelttifolkin ystäviä hemmotteleva irkkufestari tarjoaa musiikkia, tanssia, laulua ja aitoa kelttitunnelmaa ympäri Hiekkasärkkiä neljän päivän ajan!

3. Kansainvälinen kaikkien rotujen koiranäyttely KalaDogi Show 19.–21.7.

Kansainvälinen koiranäyttely kerää tuhannet hännänheiluttajat omistajineen Suomesta ja ulkomailta Kalajoelle!

4. Kalajoen Venetsialaiset 30.–31.8.

Kalajoen kesäkausi huipentuu elokuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävään tulen ja valon juhlaan eli Venetsialaisiin, jonka kohokohtiin kuuluu koko rantahietikon valaiseva, Suomen suurimpiin lukeutuva, ilotulitus.

Majoitustärpit jokaiseen makuun:

 

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Majoitu mukavasti Oulun seudulla.

Katso kesän parhaat tarjoukset

Hyödynnä tarjoukset – saat enemmän!

Lue lisää kesävinkkejä

Monipuolinen kesäloma syntyy Oulun seudulla!