Arvonnan säännöt

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys kilpailuun osallistumiselle.

Arvontaan voi osallistua 5.5.2023 saakka. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomakkeeseen oma vastaus sekä yhteystiedot. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat luonnolliset henkilöt. Osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Palkintona arvonnassa on 30 euron lahjakortti Visit Oulun verkkokauppaan. Palkinto arvotaan 8.5.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvontaan voi osallistua vain kerran. Useammat osallistumiset samalta henkilöltä poistetaan. Osallistujan tulee ilmoittaa kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot. 

Arvontaan osallistuvilta kerätään yhteystietoja. Oulun Matkailu Oy kerää sähköpostiosoitteita kilpailun palkinnon toimittamista varten. Voittajaan ollaan yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Osallistumistiedot käsitellään anonyymisti. Järjestäjän asiakas- ja markkinointirekisteri sekä uutiskirjerekisteri tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n mukaisesti. 

Lue tietosuojarekisteriselosteemme

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Kilpailun palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.

Kampanja ei ole millään tavoin Metan rahoittama, tukema tai ylläpitämä.

Oulun Matkailu Oy:n ja Oulun kaupungin työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Arvonnan järjestää Oulun Matkailu Oy. Järjestäjä vastaa arpajaisveron suorittamisesta.