7 kesävinkkiä Ouluun: mitä tehdä ja nähdä Oulussa tänä kesänä?

Oulu on eläväinen kesäkaupunki, jossa tapahtuu joka päivä jotakin! Olipa sinun juttusi sitten kulttuuri, tapahtumat, luontopolut, aktiviteetit tai erinomaiset ravintolat, löydät tästä artikkelista täsmävinkit kesäiseen Ouluun yksin, kaksin tai lasten kanssa.

Lisää suosikkeihinKatso kaikki suosikkisi

1. Idyllinen, luova Pikisaari: taidetta, historian havinaa ja ruokakulttuuria

Pikisaaren hurmaava vanhakaupunki on kulttuuri- ja ruokamatkailijan unelmakohde! Luovasta ja historiallisesta tunnelmastaan tunnettu Pikisaari sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Oulun torilta: ylität vain sillan, joka lähtee Oulun teatterin kupeesta.

Tänä kesänä Pikisaaresta löytyy ainutlaatuinen Reformin purkutaidenäyttely, joka on luotu vanhaan, ensi syksynä purettavaan oppilaitokseen. Vanhan oppilaitoksen tiloissa pääsee kiertelemään vapaasti arkisin klo 12-18 välillä. Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Historiasta kiinnostuneen kannattaa suunnata Merimiehenkotimuseoon, joka sijaitsee Oulun vanhimmassa säilyneessä puutalossa. Museossa pääsee tutustumaan Oulun ja Pikisaaren kiehtovaan historiaan. Tiesitkö, että Pikisaaressa on muun muassa rakennettu laivoja? Merimiehenkotimuseo on avoinna päivittäin klo 10–17 ja museoon on vapaa pääsy.

Hyvän ruoan ja juoman ystäville Pikisaaresta löytyy useampia kiinnostavia kohteita. Hailuodon Panimon Mallassaunan terassilla pääsee maistelemaan paikallisia luomuoluita ja nauttimaan suomalaissaksalaisen keittiön antimista. Mallassaunalla järjestetään kesällä myös lukuisia livekeikkoja ja muita musiikki- ja kulttuuritapahtumia!

Sokeri-Jussin Kievari puolestaan on tunnelmallinen ruokaravintola hirsimakasiinissa Oulun Pikisaaressa. Kievarin keittiössä puhtaista kotimaisista raaka-aineista syntyy herkullista suomalaista ruokaa vuodenaikojen kierron ja sesonkien mukaan höystettynä.

Pikisaaripäivän kruunaa kävelykierros saaren ympäri kiertävällä luontopolulla! Rantoja pitkin kulkevalla kuvankauniilla polulla kerrotaan Pikisaaren historiasta. Polun varrelta löytyvä huvimaja on yksi Oulun Instagrammattavimmista kohteista. Osa polusta on tänäkin kesänä koristeltu taiteella: Vanhan Villatehtaan liepeiltä löytyy Pikinen Poloku -taidepolku, jossa pääsee ihastelemaan paikallisten taiteilijoiden teoksia.

2. Merellinen Nallikari: rantaelämää, aktiviteetteja ja kuvankauniita auringonlaskuja

Nallikarissa Oulun merellisyys on parhaimmillaan! Suositulla Nallikarin alueella sijaitsee Pohjolan Rivieraksikin kutsuttu uimaranta, viehättäviä merellisiä luontopolkuja nuotiopaikkoineen ja lintutorneineen sekä majoitustarjontaa, kahviloita ja ravintoloita nautiskelijoille.

Luontoliikkujan kannattaa suunnata Finnactionin uuteen konttivuokraamoon, josta saa vuokrattua kätevästi kajakin, kanootin, SUP-laudan tai fatbiken. Finnactionin kanssa voi lähteä myös ohjatuille retkille, kuten melontasafarille Oulujokisuistoon!

Ravintola Nallikari on tasokas pohjoismainen ravintola Nallikarin rannalla ja sen ikkunoista avautuu yksi upeimmista näköaloista Oulussa. Nallikari Bakery & Bistrossa puolestaan nautitaan leivonnaisista, kakuista, pikkusuolaisesta ja rennosta bistromenusta leppoisassa tunnelmassa.

Nallikarin Lomakylässä pääset kokemaan mökkitunnelmaa vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Voit majoittua kodikkaaseen mökkiin, tasokkaaseen villaan tai viihtyisälle leirintäalueelle. Myös koirat ovat lomakylään tervetulleita!

Aivan Nallikarin Lomakylän vieressä sijaitsee lasten suosikkikohde Vauhtipuisto. Pienten ihmisten suuressa huvipuistossa on laitteita aina minivuoristoradoista pyöriviin kahvikuppeihin. Vauhtipuiston uudessa kahvilassa voit nauttia erikoiskahveista, jäätelöstä ja välipaloista. Ja löytyypä Vauhtipuistosta tänä kesänä myös Suomen pienin lelukauppa, jossa ehdottomasti kannattaa pistäytyä!

Nallikaripäivän kruunaa kävely merenrannalla valoisana kesäiltana. Oulu-kokemusten klassikko on kipuaminen somekuvista tuttuun Nallikarin majakkaan auringonlaskun aikaan!

3. Oulujokisuiston helmet: vesitaksilla terassille, saarikierros meloen ja löylyt saunalautalla!

Oulujokisuistossa pääset kokemaan Oulun kesän kauneimmillaan! Olitpa sitten aktiivilomailija tai leppoisasta meiningistä pitävä nautiskelija, Oulujokisuisto tarjoaa elämyksiä ja tekemistä joka makuun.

Sea Oulun vesitaksi on tämän kesän kuumin uutuus Oulussa! Vesitaksin kyytiin voit hypätä Oulun torinrannasta tai miltä tahansa pysäkiltä reitin varrella. Reitti kulkee torinrannasta Johteenpookiin, Hietasaaren Seelariin ja Toppilansalmen Punaiselle myllylle – ja takaisin samaa reittiä. Hietasaaren Seelarista löytyy kahvila ja kesäinen terassi upealla näköalalla sekä keikkoja ja tapahtumia.

Linnansaaressa vain pienen kävelymatkan päässä Oulun torilta sijaitsee Oulun melontakeskus ja Lappiksen vesipuisto, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin! Oulun melontakeskukselta voit ottaa allesi SUP-laudan tai kajakin ja tehdä omatoimikierroksen vaikkapa Pikisaaren ympäri. Oulun melontakeskuksen Maanantaimelonta ja Torstain torimelonta ovat kaikille avoimia matalan kynnyksen melontaretkiä jokisuistoon.

Mitäpä olisi kesä ilman kunnon löylyjä ja pulahdusta Oulujokeen? Koivurannan saunalautan yleisellä saunavuorolla pääset löylyttelemään jokimaisemissa. Saunalautan yhteydestä löytyvät myös moottoroidut Koivurannan iglut, joissa majoittuminen ja seilaaminen Oulujokea pitkin on taatusti ikimuistoinen elämys!

4. Kesän tapahtumat Oulussa: kulttuuria, musiikkia ja festivaaleja

Oulu on eläväinen kesäkaupunki, jossa tapahtuu joka päivä jotakin. Tarjontaa löytyy aina ruoka- ja taidetapahtumista tunnelmallisiin kesäfestareihin!

Musiikin ystävien kannattaa tsekata Voimala1889:n keikkatarjonta. Voimala1889:ssä järjestetään myös suosittuja kesäkirppiksiä. Viereisen Tuba Food & Loungen kesävisoihin voi osallistua vaikka kaveriporukalla, mutta paikalle kannattaa saapua ajoissa: tupa on yleensä silloin tubaten täynnä!

Ilmiöksi noussut Hailuodon Bättre Folk kerää tänäkin kesänä luodolle tuhansia musiikin ja kirjallisuuden ystäviä 14-15.7.

Ilmakitaransoiton maailmanmestaruudesta on kilpailtu Oulussa jo vuodesta 1996. Ilmakitaransoiton MM-kisafinaali pidetään tänä kesänä 25.8.2023 Oulussa Rotuaarin aukiolla ja maailmanlaajuisessa suorassa lähetyksessä.

Oulun juhlaviikot on seitsemän korkeatasoisen ja vakiintuneen festivaalin kokonaisuus, jota vietetään Oulun seudulla 3.–27.8.2023. Osana juhlaviikkoja järjestetään muun muassa Taiteiden yö ja Elojazz.

5. Lähiluonnon parhaat palat: Ainolan puisto, Pilpasuo ja Koiteli

Oulussa luonto on lähellä! Lähimpiin luontokohteisiin pääsee jopa kävellen, pyöräillen tai meloen keskustasta. Ja ellei luontopolulla rehkiminen kesähelteillä houkuttele, niin hyvä vaihtoehto on suunnata piknikille johonkin kaupungin puistoista, kuten Ainolan puistoon tai Hollihakaan.

Parinkymmenen minuutin ajomatkan säteellä sijaitsee useampia upeita luontokohteita.

Pilpasuon laaja suoalue on yksi Oulun alueen suosikkiretkeilykohteista. Se on valtakunnallinen soidensuojeluohjelman kohde ja Natura 2000 – suojelukohde. Pilpasuolta voit valita kahdesta eri reitistä: kilometrin mittaisesta Lystireitistä (1km) ja seitsemän kilometrin mittaisesta Aistireitistä (7km).

Koitelinkosket sijaitsevat Kiimingissä, jonne hurauttaa Oulun keskustasta noin puolessa tunnissa. Koitelissa kannattaa poiketa luonnonläheiseen kahvila Koitelin Tunnelmatupaan, joka sijaitsee upean Koitelinkosken ympäröimänä. Kesällä Koitelissa palvelee myös jäätelökioski.

Sanginjoki on yhtenäinen metsäalue ja sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alueella on luonnonmetsän piirteitä, vanhoja kuusikoita myös korpia ja kuivaa harjuluontoa. Sanginjoella on tavattu uhanalaisia kääpiä ja harvinaisia lintulajeja.

Katso tapahtumakalenteri

6. Kesänäyttelyt ja -museot: dinosauruksia, taidenäyttelyitä ja legendaarinen Turkansaari

Kesällä täytyy tietysti vierailla vähintään yhdessä taidenäyttelyssä tai museossa!

Oulun taidemuseon kesänäyttelyt ovat avoinna:

🎨 Riitta-Alina Helevä: Lauluni, 6.8. asti
🎨 Martti Tarvainen (1897–1985): Nähdä ja eläytyä, 6.8. asti
🎨 Vuodenajat meissä – Teoksia Suomalaiset taidesäätiöt ry:n kokoelmista, 17.6.2023–7.1.2024

Lasten kanssa kannattaa puolestaan suunnata Dinosauriaan. Tiedekeskus Tietomaan suuressa Dinosauria-näyttelyssä Oulun SuperParkin yhteydessä pääsee näkemään parikymmentä liikkuvaa dinosau­rus­hahmoa. Dinosauria on avoinna kesäkaudella ma-la klo 11–18 ja suljettu sunnun­taisin.

Perinteinen Turkansaaren ulkomuseo sijaitsee keskellä Oulujokea noin 16 kilometriä Oulun keskustasta yläjuoksulle päin. Museo on Suomen toiseksi vanhin ulkomuseo. Turkansaari sijaitsee vanhan tervankuljetusreitin varrella ja sen vuoksi museo pitää yllä tervanpolttoperinnettä. Heinäkuussa Siikasaaren kärkeen ladotaan tervaksista tervahauta, jonka sytyttämistä ja polttoa kävijät voivat tulla seuraamaan!

7. Päiväretkikohteita Oulusta: roadtrip Pohjolan rengastielle!

Oulun lähistöllä sijaitsee useita kiinnostavia päiväretkikohteita. Kesän paras roadtrip löytyy Pohjolan rengastieltä, jonka varrella Oulukin sijaitsee. Oulun lisäksi Pohjolan rengastien kohteita ovat Hailuoto, Syöte, Rokua Geopark, Tyrnävä, Lumijoki, Liminka, Kempele, Ii, Raahe ja Kalajoki.

Maaginen Hailuodon saari sijaitsee lyhyen lauttamatkan päässä Oulusta. Hailuodossa kannattaa tutustua ainakin Marjaniemen vanhaan kalastajakylään ja vaaleisiin, luonnontilaisiin hiekkarantoihin.

Parin tunnin ajomatkan päässä Oulusta sijaitsee kaksi erilaista kansallispuistoa: Syöte ja Rokua. Rokualle pääsee tänä kesänä Oulusta suoralla bussikuljetuksella! Kansallispuistojen lisäksi Pohjolan rengastieltä löytyy luontoliikkujille lukuisia pienempiä helmiä, kuten Markkuun luontopolku Tyrnävällä, Kempeleen Köykkyri ja Liminganlahden luontokeskus Limingassa.

Historiallista tunnelmaa henkivät Iin Wanha Hamina ja Wanha Raahe ovat suosittuja kesäkohteita. Lumijoella kannattaa pistäytyä kesäkahvila Hailuotolaivassa.

Kalajoen Hiekkasärkät pitkine hiekkarantoineen, hyvine palveluineen, aktiviteetteineen ja tapahtumineen on kesäaikaan etenkin lapsiperheiden suosiossa.

Tutustu Pohjolan rengastiehen

Lajittele vinkit

Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Babista interior

Babista Oulu

Oulu
Tour guide with a group of people in front of a statue.

Kesän opastetut kävelykierrokset

Oulu
Photo: M. Plepys, KMN Kiemų šventė 2023, Kaunas Artist House

Kesäyön kattaus Oulun Taiteiden Yössä

Oulu
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele

Kierikin muinaistaidot: jousiammunta

Oulu
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Sea Oulu Charter Cruise at Sea

Sea Oulu tilausristeilyt

Oulu
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Have a fun ride in city train Kompiainen.

Kaupunkijuna Kompiainen

Oulu
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu
a girl plays the violin, a picture on the wall in the background

Oulunsalo Soi

Oulu
Cottages are yellow and very idyllic outside.

Perinteiset Lomamökit Oulun Nallikarissa

Oulu
Water park in Oulu

Lappis vesipuisto Oulu

Oulu
take-away coffee

Kahvila Kiikku

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu
Dining room of the Koiteli Residenssi.

Koitelin Residenssi

Oulu
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu

Päivä kivikaudella

Oulu
Nallikari beach on sunset.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu
Nallikari Holiday Village - camping

Nallikari Lomakylä - Leirintäalue, Oulu

Oulu
Bacaro Doppio indoors

Kahvila Bacaro Doppio

Oulu

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu
Joo Hetki kahvila sisätila

Joo Hetki -kahvila

Oulu
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu
Welcome!

Nallikari Bakery & Bistro

Oulu

Jumpru Patio Live!

Oulu
Varjo Festival 2022 was held in Kuusisaari.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu
A unique restaurant in idyllic Pikisaari in Oulu.

Ravintola Mallassauna

Oulu
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
nuori henkilö ampumassa jousipyssyllä

Kierikki

Oulu
Finnish design is sold by Taito Shop Oulu.

Taito Shop Oulu

Oulu
Ravintolamaailma Limingantulli seating area

Ravintolamaailma Limingantulli

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu
Long sandy beach of Nallikari in Hietasaari island

Monipuolinen Hietasaari

Oulu
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Reflection of the pedestrian bridge in water.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu
Log cabin of Liisa Rehu.

Liisan Ihmemaa

Oulu
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
De Gamlas Hem Restaurant.

De Gamlas Hem Ravintola

Oulu

KIPU

Oulu

Jaakko Niemelä: Praakk

Oulu

Oulun Musiikkivideofestivaalit

Oulu
View from the Hupisaaret City Park.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu
VENN Oulu, seating area

Ravintola ja viinibaari VENN

Oulu

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu

Rauhala ravintola-pâtisserie

Oulu

Pohjolan Matka tilausajobussit Oulu

Oulu
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele
Tourist info sign in front of Market Hall.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu

Kempeleen paikallinen taksipalvelu

Oulu
The old red wooden church in Turkansaari in summer. Foreground green grass, background green birch trees.

Retki Turkansaaren ulkomuseoon

Oulu
Saunallinen kahden hengen parivuoteellinen hotellihuone 10 kpl

Best Western Hotel Apollo, Oulu

Oulu
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu
Biisikärpänen-musiikkivisa

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu
Zeppelin has plenty of parking space, without time limits and free of charge.

Kauppakeskus Zeppelin

Kempele
Lapland Hotels Oulu Comfort Room.

Lapland Hotels Oulu

Oulu
Radisson Blu Hotel Oulu ulkoa kuvattuna

Radisson Blu Hotel Oulu

Oulu
Frans&Camille indoors

Frans&Camille Bistro

Oulu
Oulu cathedral from outside.

Oulun tuomiokirkko

Oulu
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu
Exterior

Scandic Oulu City

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu
Maikkula Mansion´s courtyard.

Tilausravintola Maikkulan Kartano

Oulu

Ojan Rauta Areena

Kempele
Robson's Lunch

SuperPark Ravintola

Oulu
Valkean Kesäkatu ilta-auringon paisteessa.

Kauppakeskus Valkea

Oulu

Kahvila Kaari

Oulu

Kokouspäivä Maikkulan Kartanossa

Oulu

Zivago

Oulu
Sunbathing at the Nallikari beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Veranta for private occasions

Aamiais- ja tilausravintola Veranta

Oulu
Zemppi Areena

ZEMPPI AREENA Konferenssit&Messut

Kempele

Go Arctic kokouspalvelut - Hietasaaren Seelari

Oulu

Kierikin opastukset

Oulu
Facade of OSH Arina

Original Sokos Hotel Arina, Oulu

Oulu
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Wishing at the Oulu river.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu

Go Arctic - kokoustilat ja -palvelut

Oulu

Sokeri-Jussin Kievari

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Artist room at Hotel Lasaretti

Hotelli Lasaretti

Oulu
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu
Oulu market square and market hall.

Eloisa Oulun Kauppatori

Oulu
Picnic shelters in Virpiniemi sport area

Virpiniemi

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu

Oulun taidemuseo

Oulu
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu
De Gamlas Hem Hotel & Restaurant.

De Gamlas Hem Hotelli

Oulu
Oulu market square policeman.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu
icelandic horses

Maastoratsastukset Islanninhevosilla Oulussa!

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu

Viikinkiravintola Harald

Oulu

Mon Chou - Ranskalaiset leivonnaiset

Oulu
Helmi

Radisson Blu Oulu kokous- ja juhlatilat

Oulu
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu
padel virpiniemi pikepadel

Pikepadel ulkokentät

Oulu
Northern lights.

Ravintola Nallikari

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu
Parikellunta

Parikellunta

Oulu
Kaksi alamäkipyöräilijää Rusko Bike Parkissa ajamassa helppoa reittiä alaspäin.

Rusko Bike Park

Oulu

Bistro Mesu

Oulu
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele
Rosso seating area

Ravintola Rosso Kauppakeskus Valkea

Oulu
Nallikari Lomakylässä on yhdeksän idyllistä kesämökkiä

Modernit Messi Kesämökit Oulun Nallikarissa

Oulu
Nallikari lighthouse in sunset.

Nallikarin majakka

Oulu
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Oulun suistossa

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu
Superior room

Scandic Oulu Station

Oulu

KIPU

Oulu
Loppulan tulisija

Kokous- ja tapahtumatila Loppula Sanginjoella

Oulu

Yökylässä Reeniksellä

Oulu
Ravintolamaailma seating area

Ravintolamaailma Linnanmaa

Oulu
Kempele Local Museum

Kempeleen kotiseutumuseo

Kempele
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
De Gamlas Hem meetings and events Ester.

De Gamlas Hem kokoukset ja juhlat

Oulu

Ravintola Hugo

Oulu
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
White water swimming

Go Arctic aktiviteetti - Koskiuinti Koitelissa

Oulu
Lomakoti Onnela

Idyllinen lomakoti Kiiminkijoen rannalla

Oulu
Panimoesittely ja tasting yläkerran tiloissa

Kokoustila Ravintola Mallassauna

Oulu
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Authentic soy sauce ramen

Pure maku

Oulu
The Table, Amarillo

Amarillo Restaurant Oulu

Oulu

Ilmakitaransoiton MM-kisat

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu

Loppulan luontokahvila Sanginjoella

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu

Tuba Food & Lounge

Oulu
Aloita matkasi Otaxin kyydissä.

Oulun paikallinen, perinteisin taksipalvelu

Oulu
Nallikari Aalto located By the Sea

Nallikarin Aalto-huoneistot

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Nallikari Holiday Village tent site

Nallikari Lomakylä - Telttailualue

Oulu
Pikisaari island from air.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu
a man playing air guitar on Air Guitar World Championships stage

Oulun juhlaviikot

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Melontaretki Oulu- tai Kiiminkijoella

Oulu
Aparment Kievarinhovi

Apartment Kievarinhovi

Kempele
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
Brownish Oulu city hall with three main doors and two little towers. Background blue sky.

Opastettu kuljetus Oulun lentoasemalta Ouluun

Oulu

Maikkulan Kartanon Saunat

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu
Laaja valikoima eläintarvikkeita Puuilosta

Puuilo Rusko

Oulu
Starter at Lasaretti's Bistro

Bistro, Hotelli Lasaretti

Oulu
Sea Oulu Water Taxi

Sea Oulu Vesitaksi

Oulu
Scottish fountain in front of Oulu City Hall in summer. Background Oulu Cathedral and clear blue sky.

Opastettu pyöräretki Nallikarista Oulun keskustaan

Oulu

Hietasaaren Seelari - kahvila ja ravintola

Oulu
Rantakortteli block seen from above.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu
The old red wooden church in Turkansaari in summer. Foreground green grass, background green birch trees.

Retki Turkansaaren ulkomuseoon

Oulu
Oulu Estuary and Pikisaari from above.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu
Oulu brand products on a shelf

Oulun matkailuneuvonnan Oulu Shop

Oulu
Puuilo Vasaraperästä löydät laajan valikoiman työkaluja

Puuilo Vasaraperä

Oulu

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu

Koitelin Koskikipparin kokouskämppä

Oulu
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele

Elojazz

Oulu
OTAXI VIP is available also for groups and disabled.

OTAXI VIP - taksipalvelua Oulun alueella

Oulu

Avis Oulu

Oulu

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu
Kumilauttapoolo

Go Arctic aktiviteetti - Kumilauttapoolo

Oulu
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu
Mustasalmi Oulu 1

Melontasafari Oulujokisuistoon

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa Kahvila

Oulu
Puistokahvila Makia

Puistokahvila Makia

Oulu

Kivikauden heimokilpa

Oulu

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Main area

Kokous- ja juhlapalvelut Original Sokos Hotel Arina Oulu

Oulu
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu

Fatbike- vuokraus

Kempele
Kids favorite roller coaster ride in amusement park Vauhtipuisto.

Vauhtipuisto

Oulu
Meriholsti varattavissa sekä kokouksiin että tapahtumiin

Meriholstin kokoustila ja tilaussaunat Oulun Nallikarissa

Oulu
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu
Otaxi Green and Zero Emission cars

Paikallinen taksi tapahtumiin, kokouksiin ja retkille

Oulu
Tähtitorni cafe.

Vanhan merikoulun tähtitorni

Oulu
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu
Vanhan pappilan sali, jossa pöytiä ja koristeellisia tuoleja.

Kesäkahvila Cafe Krypta

Oulu
Farmyard. A red log building in the background.

Turkan­saaren ulkomuseo

Oulu
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Lapland Hotels Oulu Kuvernööri

Lapland Hotels Oulu kokous-, kongressi- ja juhlatilat

Oulu

SuklaaTasting

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu
Poiju Villat huokuvat ulkoapäin merellistä tyyliä ja niissä on iso oma terassi

Modernit Poiju Villat Oulun Nallikarissa

Oulu
Koivurannan saunalautta Risteilyllä Oulussa.

Koivurannan Saunalautta risteilyt

Oulu
Biking at Hupisaaret City Park.

Pyöräillen Oulussa

Oulu

Kivikauden heimokilpa

Oulu
Musicians in the city centre

Oulun Päivät

Oulu
Suomen Tivoli

Suomen Tivoli

Kempele

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu
Cafe Hanna is a small cafe close to the Oulu Train station.

Kahvila Hanna

Oulu
Mountain biking , Köykkyrin retkireitistö

Köykkyrin retkireitistö

Kempele
We recommend preordering when arriving to the airport.

Lentokenttäkyyti Oulussa

Oulu

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu

SuperPark Oulu

Oulu
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu
Coffee House seating area

Coffee House Oulu

Oulu

Liisa Rehu Design

Oulu

Voimala 1889

Oulu
kayaking is the best outdoor activity on summer time

Melonta tutuksi Oulujoen suistossa

Oulu
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu
Hotelli Pohjankievari

Hotelli Pohjankievari

Kempele
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Turkansaari museum church.

Turkansaaren museokirkko

Oulu

Koitelin Tunnelmatupa - ohjelma- ja kokouspalvelut

Oulu
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Citymelonta päivällä tai yöllä

Oulu
Koivurannan iglut Oulussa.

Koivurannan Iglut

Oulu

Oulun Muusajuhlat

Oulu
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu

1bar

Oulu
Sea Oulu m/s Crescendo

Sea Oulu | m/s Crescendo

Oulu
Lapset leikkivät kauppaa, etuallal vanhanaikainen vaaka.

Vekaravintti

Oulu

Oulun Taiteiden Yö

Oulu
Paddling at sea

Melontaa Oulun jokisuistossa ja merellä

Oulu
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
Saaga Travel drivers are well-trained, polite and English speaking.

Tilausajot ja yksityiskuljetukset Oulun seudulla

Oulu

Design Shop Proto

Oulu

Akupunktio ja energiahoito

Kempele
Hotel Lasaretti, Pato-Hall

Hotelli Lasaretti, kokous- ja juhlatilat

Oulu

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu
A family looking at the scale model of a sailing ship.

Pohjois-Pohjanmaan museo

Oulu
Floating Cafe.

Kelluva Kahvila

Oulu