Suuntaa perhelomalle Oulun seudulle! Reissun kohteeksi kannattaa valita jokin alueen kylpylöistä, josta käsin voi ottaa myös muita lähiseudun kiinnostavia kohteita haltuun.

 

 

Break Sokos Hotel Eden, Oulu

Break Sokos Hotel Eden sijaitsee Oulun kuuluisimman hiekkarannan, Nallikarin kainalossa. Kylpylän allasosastolla on hyvä nauttia vesileikeistä, rentouttavista poreista ja hurjista vesiliukumäistä. Saman katon alta löytyy ravintola, spa-osasto ja kuntosali. Edenistä kannattaa kävellä rantahiekkaa pitkin myös testaamaan läheisen Ravintola Nallikarin tarjoilut.

Edenin kylpylästä auto- tai pyöräilymatkan päässä sijaitsee myös muita riemukkaita lapsiperheen sisäkohteita, kuten Tiedekeskus Tietomaa, SuperPark, Oulun Kiipeilykeskus sekä ExitOulun pakopelit. Myös Oulun keskustaan on helppo mennä esimerkiksi linja-autolla shoppailemaan Kauppakeskus Valkeassa tai nauttimaan lastenkulttuurista.

 

Rokua Health & Spa Hotel, Rokua

Rokuan sydämessä, upean luonnon keskellä sijaitseva Rokua Health & Spa Hotellin kylpylä tarjoaa mahdollisuuden nauttia rentouttavista kuohuista ja hotellin mukavuuksista keskellä upeinta luontoa. Lasten kanssa kannattaa ehdottomasti tutustua alueen uniikkiin ympäristöön, mutta vaikka sää ei suosisi, tekeminen ei lopu heti kesken. Kylpylähotellista löytyy muun muassa leikkihuone, pelihuone, temppurata ja elokuvahuone. Alueen ravintolatarjonnassa riittää makusteltavaa pitkäksi aikaa ja kylpylän spa-osastolla rentoutuu koko vuoden edestä. Lähialueilla voi nauttia esimerkiksi taidenäyttelyistä ja ihastella vanhoja kirkkoja.

Lue lisää: rokuageopark.fi

 

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani, Kalajoki

 Kalajoen Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin kylpylä SaniFanissa koko perhe saa virkistystä niin mielelle kuin kehollekin. SaniFanin altaissa ja hotellissa sijaitsevassa uimahallissa saa polskia yllin kyllin, jopa kyllästymiseen asti. Jos niin käy, tarjolla on hyvää ruokaa ja muita aktiviteetteja. Saman katon alla sijaitsevassa Kalajoen Meriluontokeskuksessa pääsee tutustumaan merenkäynnin ja vedenalaisen maailman ihmeisiin. Ja mitä lapset sanoisivat sisäleikkipuistosta tai vaikkapa carting-ajelusta?

Lue lisää: visitkalajoki.fi

 

 

Edellinen Seuraava