Lasten ikimuistoisin talviloma

Entä jos lapset saisivat päättää, mitä koko perhe tekee talvilomalla? Ainakin ulos pitää päästä, jotain uutta kokea ja tärkeintähän on, että koko perhe saa touhuta yhdessä. Ota jutusta vinkit talteen, juttele lasten kanssa ja viettäkää koko perheellä paras talviloma ikinä!

 

  1. Nallikarin Talvikylä 8.2.–31.3.2020

Koko perheen talvikivaa lumen ja jään parissa! Tuubimäki, mönkijöitä, moottorikelkkoja, poroja ja poneja. Alueelle on vapaa pääsy, toimintoihin voi ostaa lippuja lipunmyynnistä.

  1. Nallikari Snow Fest 19.–23.2.

Kansainvälinen lumenveistotapahtuma Nallikari Snow Fest kannattaa ehdottomasti katsastaa. Näe ammattiveistäjät työssään tai osallistu itse lumiveistospuiston rakentamiseen. Puisto on nähtävillä myös tapahtuman jälkeen siihen saakka, kunnes lumet sulavat.

  1. Kipponit Satumetsäretki

Heppahullun unelmat käyvät toteen Satumetsäretkellä, ihanan ponin selässä taianomaisen metsän siimeksessä. Retkellä vanhemmat pääsevät taluttamaan shetlanninponeilla ratsastavia lapsiaan läpi taianomaisen metsän.

  1. Lasten Kulttuurikaupunki Oulu

Lapset rakastavat katsella tanssi- ja musiikkiesityksiä, teatteria ja muita kulttuurielämyksiä. Lasten Kulttuurikaupunki Oulu kerää yhteen paikallisen lastenkulttuuritarjonnan. Vaihtoehtoja löytyy moneen makuun!

Yhteistä hauskaa ympäri Oulun seutua

  • Ikimuistoinen talviloma Syötteellä: laskettelua, lautailua, hiihtoa, mäenlaskua ja Lasten Lumimaa.
  • Kompaktisti Kalajoella: paljon tekemistä talvisessa meriluonnossa, vesileikkejä kylpylässä ja energian purkua sisäleikkipuistossa.
  • Innostukaa luonnosta Limingassa: retki Liminganlahdelle ja piipahdus luontokeskukseen tutustumassa lintujen elämään.

 

Majoitu mukavasti talvilomallasi

Katso talven parhaat tarjoukset

Sinua saattaisi myös kiinnostaa nämä