Luovuuden ja luonnon reunalla

Oulu on keitetty pohjoisen luonnon, urbaanin kaupunkikulttuurin ja omintakeisen paikallisvärin yllättävän toimivasta yhdistelmästä. Oululaiset ovat aina olleet oman tiensä kulkijoita ja nähneet mahdollisuuksia siellä, missä muut eivät näe mitään: matkapuhelinverkoista ja 6G-yhteyksistä on Ouluun loihdittu huipputeknologian keskittymä ja ilmakitaristien soittimista rauhaa maailmaan. Matkusta sinäkin maistamaan Oulun ja oululaisuuden rakennusaineita: rikasta luovuutta, luonnonläheisyyttä, särmää ja leppoisuutta sekä tulevaisuuteen katsomista ja tuttavallisuutta. Tervetuloa!

Laatuaikaa yksin eli mää-matka!

Ota tänä syksynä omaa aikaa ja lähde mää-matkalle, jossa sinä itse olet pääosassa. Mitä kaipaat? Katso vinkit!

Katso vinkit

Me-matkalla Oulun ruska sytyttää kipinän

Kesän matkailuruuhkan väistyttyä Oulussa on tilaa unohtaa muu maailma ja olla ihan vain kahdestaan. Mitä teidän täydellinen me-matkanne sisältää? Tässäpä muutama idea!

Katso vinkit
Tiesitkö, että Oulussa on järjestetty ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskilpailut jo vuodesta 1996. Kuva: Visit Oulu

Mitä saisi olla?

Laitetaanko erikoisia elämyksiä, railakkaita retkiä, loistavaa luontoa tai korskeaa kulttuuria? Oulun matkailupalveluista irtoaa hupia ja unohtumattomia hetkiä vaativillekin matkailijoille.

Tutustu valikoimaan!

Luovuuden ja luonnon reunalla

Luonnosta saa niin energiaa kuin rauhaakin. Mitä sinä haet Oulun reissullasi? Oletko enemmän omatoiminen luontoseikkailija vai leppoisasta lähiluonnosta nauttiva?

Katso lisää

Villi luovuus pulppuaa Oulussa

Oululainen luovuus on pulpunnut kaupungin vesistöissä niin valtavalla voimalla, että se on tehnyt meistä Euroopan kulttuuripääkaupungin. Siksi täällä käydessä kannattaakin perehtyä tarjolla olevaan kulttuuriin ja tapahtumiin.

Katso lisää

Älä tingi vastuullisuudesta!

Kokosimme viisi vinkkiä, miten tehdä matkastasi Ouluun kestävämpi ja vastuullisempi.

Matkusta vastuullisesti Oulussa ja Pohjolan rengastiellä Vastuullisuus
Matkusta vastuullisesti Oulussa ja Pohjolan rengastiellä

Kurvaa Pohjolan rengastielle

Pohjolan rengastie on upea reitistö matkailijalle Oulussa ja lähialueilla. Parin tunnin säteellä Oulusta sijaitsee useita mahtavia kohteita, joissa on matkailijalle paljon koettavaa, nähtävää ja tehtävää. 

Tutustu

Löydä itsesi luonnon ja luovuuden reunalta

Kutkuttaako aktiivisuusvarpaita? Huono äiti -blogissa on listattu vinkit aktiiviseen lomaan Oulussa.

Katso vinkit