Oulun syksy tarjoaa taidetta, tapahtumia ja luontoelämyksiä: katso 10 syysvinkkiä Ouluun!

Syksyinen Oulu hemmottelee luonnon ja kulttuurin ystäviä: kaupunki lähiluontokohteineen on täynnä erilaisia aktiviteetteja maastopyöräilystä melontaan, taidetta ja kulttuuritapahtumia sekä tietysti tekemistä lapsille! Löydät tästä artikkelista kootusti tapahtuma- ja kulttuurivinkit, syksyiset luontoaktiviteetit sekäsyyslomavinkit Ouluun lasten kanssa!

Lisää suosikkeihinKatso kaikki suosikkisi
Kuva: Janne-Pekka Manninen, Oulun teatteri

1. Uppoudu teatterin uumeniin: Oulun teatterin syysohjelmisto, PikiTalk ja standup-keikat Riossa

Hämärtyvät syysillat kutsuvat uudistuneen Oulun teatterin syleilyyn nauttimaan kulttuurista. Myös Oulun teatterin uusi teatteriravintola Aulis palvelee nautiskelijoita 4. lokakuuta alkaen! Teatterin syysohjelmistosta löytyy muun muassa Ei kertonut katuvansa, Pienen hauen pyydystys, Kuka pelkää Virginia Woolfia? ja Kuolema Venetsiassa.

Oulun teatterilla järjestetään syksyn mittaan myös PikiTalk-tapahtumien sarja. PikiTalk on yhteiskunnallista keskustelua after work -tyylillä mielenkiintoisten teemojen parissa vaihtuvien vieraiden kanssa.

Kepeyttä ja kunnon nauruja kaipaavien kannattaa puolestaan suunnata Rio Liveen! Rio Liven Stand Up Clubit tarjoavat maan parasta viihdettä kerran kuussa, kun lavalle nousevat Suomen hauskimmat koomikot.

2. Nauti syksyn väreistä meloen tai pyöräillen: osallistu ohjatulle ruskasafarille!

Lähde mukaan ohjatuille ruskasafareille nauttimaan syksyn väreistä meloen tai pyöräillen!

Finnactionin järjestämä ruskapyöräily alkaa Nallikarin lomakylän vastaanoton edustalta, josta safari suunnataan ensin Hietasaaren kauniisiin merenranta- ja metsämaisemiin. Sieltä kierros jatkuu Oulun vanhaa kaupunkia edustavaan, historialliseen Pikisaareen, joka kierretään polkuja pitkin puistomaisissa jokisuiston maisemissa.

Oulujokisuisto on monipuolinen melontakohde, joka tarjoaa eräitä koko Oulun alueen kauneimmista maisemista. Vaikuttavimmillaan suisto on syyskuun puolivälistä lokakuun puoliväliin, jolloin se leimuaa ruskan upeassa väriloistossa. Finnactionin järjestämät ruska-ajan melontasafarit käynnistyvät Mustasalmen rannalta, jossa sijaitsee Oulun virallisen melontareitistön kaunein rantautumispaikka. Melontaretket soveltuvat hyvin vasta-alkajille.

Myös Lappis järjestää fatbikeretkiä Oulussa viikottain.

3. Lämmittele Oulun julkisissa saunoissa: koe saunalautta ja testaa uudet ilmaissaunat Pikisaaressa!

Kirpeänä syyspäivänä mikään ei voita saunan löylyjen lämpöä!

Hailuodon Panimon Mallassauna avaa tänä syksynä Pikisaareen kaksi uutta yleisösaunaa, joiden löylyistä pääsee nauttimaan ihan ilmaiseksi! Löylyjen päälle maistuu paikallinen Hailuodon Panimon luomuolut.

Koivurannan saunalautan yleisellä saunavuorolla pääset löylyttelemään jokimaisemissa ja pulahtamaan saunasta Oulujokeen. Saunalautan yhteydestä löytyvät myös moottoroidut Koivurannan iglut, joissa majoittuminen ja seilaaminen Oulujokea pitkin on taatusti ikimuistoinen elämys!

Kuva: Mika Friman

4. Inspiroidu taiteen parissa! Tutustu Oulun taidemuseon ja Valveen näyttelyihin

Oulun taidemuseo tarjoaa syksyllä 2023 museokävijöille inspiroivia taide-elämyksiä kolmessa erilaisessa näyttelyssä:

🎨 Vuodenajat meissä -näyttely esittelee teoksia Suomalaiset taidesäätiöt ry:n kokoelmista, mukana teoksia 1800-luvulta tähän päivään asti. Näyttely on esillä 7.1.2024 asti.

🎨 Marjatta Hanhijoki: Aino ja Reetu – Silmin­nähden 3 on kokoelma taidemaalari ja –graafikko Hanhijoen teoksia, joissa tarkastellaan elämän ja arjen ihmeitä lempeällä katseella. Näyttely on esillä 26.11.2023 asti.

🎨 Jaakko Autio: OWLA on kiehtova ääni-installaatio, jossa yhdistyvät puhe ja musiikki. Teos pohtii oululaisuutta ja ihmisen suhdetta kotikaupunkiinsa. Installaatio on koettavissa 26.11.2023 asti.

Taiteen ystävän kannattaa myös pyörähtää Kulttuuritalo Valveella: nähtävää ja koettavaa on kolmen gallerian, kahden esityssalin ja yhden elokuvateatterin täydeltä!

5. Klassinen kuuluu Oulun syksyyn: pistäydy Oulun Sinfonian konsertissa

Oulun Sinfonian syyskauden ohjelmisto kausi- ja erikoiskonsertteineen on sanalla sanoen monipuolinen!

Kuluvana syksynä Oulun Musiikkikeskus juhlii 40-vuotista historiaansa kaupungin soivana sydämenä. Oulu Sinfonian kotipesä Madetojan sali toimii juhlien keskipisteenä lokakuussa kahden konsertin minifestivaalilla, jonka aikana kuullaan useita oululaissäveltäjä Leevi Madetojan klassikkosävellyksiä sekä uunituore L. Onervan runoihin pohjautuva Lara Poen säveltämä laulusarja.

Perjantaina 13. päivänä nuoriso, tai siis entinen nuoriso, kokoontuu jälleen Madetojan saliin Entisten nuorten sävellahja LIVE -konserttiin. Tänä vuonna lavan valtaavat vuosikymmenten varmuudella viihde-Suomen kiintotähdiksi vakiintuneet Laura Voutilainen, Mikko Alatalo ja Ilkka Alanko. Jorma Hietamäen ja Paula Jokimiehen juontamassa konsertissa kuullaan kolmikon parhaita biisejä ja tarinoita niiden takana upeina sinfonisina sovituksina. Oulu Sinfoniaa johtaa tuttuun tapaan Jukka Myllys. Entisten nuorten sävellahja LIVE koetaan myös lauantaina 14.10. klo 16 alkaen. Tuolloin konserttiin voi yhdistää myös Ravintola Preludin Oktoberfest-henkisen buffetkattauksen.

Oulu Sinfonialla on tarjolla syyskaudelle uusi lippupaketti, joka sisältää yhteensä kolme erikoiskonserttia (hinta 60-96€).

Kuva: Sanna Krook

6. Syksyn tapahtumia Oulussa: tarjontaa irkkufestareista pianoiltoihin ja valotaiteeseen

Oulu on syksylläkin eläväinen tapahtumakaupunki, jossa riittää tarjontaa etenkin kulttuurin ja livemusiikin ystäville.

Maailman pohjoisimmat irkkufestarit, The Irish Festival of Oulu, järjestetään tänä vuonna jo kuudennettatoista kertaa! Luvassa on jälleen unohtumaton irlantilainen kulttuurifestivaali – uusien ja vanhojen ystävien kesken – joten kalenteriin kannattaa laittaa ylös päivämäärä 4–8.10.

Livemusiikin osalta kannattaa tsekata Voimala1889:n sekä Tuba Food & Loungen keikkatarjonta.

Syystunnelmasta lasillisen ja live-pianomusiikin äärelle pääsee nauttimaan viinibaari VENNissä Rotuaarilla. Ja joko sinulle on tuttu Oulun ehdottomasti tyylikkäin vaatekauppa Rags, joka on samalla kahvila, viinibaari, pop-up-galleria ja tapahtumapaikka Rotuaarin varrella?

Käsityön harrastajien kannattaa tutustua Taito Shopin kurssi- ja tapahtumatarjontaan, kuten popup-myyntitapahtumiin ja kädentaitokursseihin.

Marraskuussa pimeän tullen nautitaan taas valotaiteesta, kun valofestivaali Lumo Light Festival Oulu valaisee koko keskustan alueen.

Katso tapahtumakalenteri

7. Merellinen Nallikari hurmaa kaikkina vuodenaikoina: luonnonläheistä tunnelmaa meren äärellä

Nallikarissa Oulun merellisyys on parhaimmillaan! Suositulla Nallikarin alueella sijaitsee Pohjolan Rivieraksikin kutsutun uimarannan lisäksi viehättäviä merellisiä luontopolkuja nuotiopaikkoineen ja lintutorneineen sekä majoitustarjontaa, kahviloita ja ravintoloita nautiskelijoille.

Luontoliikkujan kannattaa suunnata Finnactionin konttivuokraamoon, josta saa vuokrattua kätevästi kajakin, kanootin, SUP-laudan tai fatbiken.

Ravintola Nallikari on tasokas pohjoismainen ravintola Nallikarin rannalla ja sen ikkunoista avautuu yksi upeimmista näköaloista Oulussa. Nallikari Bakery & Bistrossa puolestaan nautitaan leivonnaisista, kakuista, pikkusuolaisesta ja rennosta bistromenusta leppoisassa tunnelmassa.

Nallikarin Lomakylässä pääset kokemaan mökkitunnelmaa vain kivenheiton päässä Oulun keskustasta. Voit majoittua kodikkaaseen mökkiin, tasokkaaseen villaan tai viihtyisälle leirintäalueelle. Myös koirat ovat lomakylään tervetulleita!

Nallikaripäivän kruunaa kävely merenrannalla auringonlaskun aikaan. Oulu-kokemusten klassikko on kipuaminen somekuvista tuttuun Nallikarin majakkaan ihastelemaan maisemia!

8. Syyslomatekemistä lasten kanssa: dinosauruksia, eläinystäviä ja sisäaktiviteetteja

Oulu on erinomainen koko perheen syyslomakohde. Luonnonläheisten seikkailujen lisäksi tekemistä riittää myös sadepäivien varalle.

Suomen suurin ja mahtavin dinosaurusnäyttely Dinosauria herättää henkiin kaksikymmentä muinaista hirmuliskoa. Aidon kokoiset dinosaurukset liikehtivät ja ääntelevät mystisesti valaistussa näyttelyhallissa SuperParkin naapurissa. Näyttelyn on tuottanut Ouluun Tiedekeskus Tietomaa.

Dinosaurian kanssa samassa rakennuksessa sijaitsee aktiviteettipuisto SuperPark. Koko perheelle löytyy sisätekemistä myös Exit Oulun pakohuoneissa!

Poutasäällä parasta on tietysti lähteä ulkoilemaan ja puuhata eläinten parissa. Taianomainen koko perheen syyseikkailu kutsuu mukaansa lumoutumaan valloittavista Kipponeista ja satumetsäretkestä Haukiputaalle! Ponit kuljettavat seikkailijat läpi seikkailun, jossa syksy tuoksuu ja lehdet rapisevat ponin kavioiden alla. Elämys sopii myös perheen pienimmille, aiempaa kokemusta ei tarvita!

Linnunradan tilalla Kempeleessä voit puolestaan käydä alpakkatalutuksilla ihanassa maisemassa metsäpoluilla. Alpakat ovat suloisia ja kilttejä eläimiä, joten talutus sopii myös lapsille.

9. Ruskaretkelle lähiluontoon: Pilpasuo, Koiteli ja Pohjolan rengastie

Oulussa luonto on lähellä! Lähimpiin luontokohteisiin pääsee jopa kävellen, pyöräillen tai meloen keskustasta. Parinkymmenen minuutin ajomatkan säteellä sijaitsee useampia upeita luontokohteita.

Pilpasuon laaja suoalue on yksi Oulun alueen suosikkiretkeilykohteista. Se on valtakunnallinen soidensuojeluohjelman kohde ja Natura 2000 – suojelukohde. Pilpasuolta voit valita kahdesta eri reitistä: kilometrin mittaisesta Lystireitistä (1km) ja seitsemän kilometrin mittaisesta Aistireitistä (7km).

Koitelinkosket sijaitsevat Kiimingissä, jonne hurauttaa Oulun keskustasta noin puolessa tunnissa. Koitelissa kannattaa poiketa luonnonläheiseen kahvila Koitelin Tunnelmatupaan, joka sijaitsee upean Koitelinkosken ympäröimänä.

Sanginjoki on yhtenäinen metsäalue ja sijaitsee noin 16 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Alueella on luonnonmetsän piirteitä, vanhoja kuusikoita myös korpia ja kuivaa harjuluontoa.

Kiinnostavia päiväretkikohteita löytyy myös Pohjolan rengastieltä, jonka varrella Oulukin sijaitsee. Oulun lisäksi Pohjolan rengastien kohteita ovat Hailuoto, Syöte, Rokua Geopark, Tyrnävä, Lumijoki, Liminka, Kempele, Ii, Raahe, Kalajoki ja Kemi.

Selaile luontoreittejä

10. Majoitu mukavasti! Hyödynnä syksyn majoitustarjoukset

Syyslomasi Oulussa kruunaa majoittuminen johonkin keskustan hotelleista tai Nallikariin meren äärellä. Majoitutko mieluiten hiilineutraaliin hotelliin, villaan meren rannalla vai lisäätkö lomaasi ripauksen luksusta varaamalla uudenkarhean teemahuoneen Rotuaarilta? Ota talteen syksyn majoitustarjoukset!

Katso syksyn majoitustarjoukset

Lajittele vinkit

Go Arctic tapahtumatuotanto - Esiintyjät tuotantoihin

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Somistukset tuotantoihin

Oulu

Oulun taidemuseo

Oulu

Go Arctic - Opastetut kävelykierrokset Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Lomakoti Onnela

Senioreiden loma: Irti Arjesta

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu
Kaksi alamäkipyöräilijää Rusko Bike Parkissa ajamassa helppoa reittiä alaspäin.

Rusko Bike Park

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu
Mountain biking , Köykkyrin retkireitistö

Köykkyrin retkireitistö

Kempele
Koiteli elää -festival.

Koitelinkoski

Kiiminki
Scottish fountain in front of Oulu City Hall in summer. Background Oulu Cathedral and clear blue sky.

Opastettu pyöräretki Nallikarista Oulun keskustaan

Oulu
Oulu market square and market hall.

Eloisa Oulun Kauppatori

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Melontaretki Oulu- tai Kiiminkijoella

Oulu

SuklaaTasting

Oulu
View from the Hupisaaret City Park.

Hupisaarten kaupunginpuisto

Oulu
Alpaca walking in a forest

Metsäretkitalutus alpakoiden kanssa - Tule tutustumaan alpakoihin ja metsäretkelle niiden kanssa!

Kempele
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Old wooden houses in Karjasilta.

Rintamamiestalojen valtakunta Karjasilta

Oulu
Ryhmä tekee tehtävää suon reunalla

Luontolähtöiset tyhy-päivät ja yritystapahtumat (Sanginjoki, Rokua)- Naturest Oy

Oulu
Toripolliisi statue in the Oulu Market Square.

Oulun top 5 nähtävyydet!

Oulu
Sunbathing at the Nallikari beach.

Uintia ja vesileikkejä vuoden ympäri

Oulu
Picnic shelters in Virpiniemi sport area

Virpiniemi

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - lumikenkäily/liukulumikenkäily

Oulu
Reflection of the pedestrian bridge in water.

Oulun vesipeilit kaupungin kuvastimena

Oulu
Oulu cathedral from outside.

Oulun tuomiokirkko

Oulu
Team Path

Go Arctic aktiviteetti - Tiimipolku

Oulu
Kuusiluoto presents heritage of wood building in Finland.

Monien aikakausien Kuusiluoto

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tervaolympialaiset

Oulu

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus

Oulu

Arctic Edu-Tech - Työpajat ja elämykset

Oulu
Sea Oulu Charter Cruise at Sea

Sea Oulu tilausristeilyt

Oulu
Cycling in Köykkyri

Köykkyrin virkistysalue

Kempele
Nallikari lighthouse in sunset.

Nallikarin majakka

Oulu
Pikisaari island from air.

Pikisaaren puinen vanhakaupunki

Oulu
padel virpiniemi pikepadel

Pikepadel ulkokentät

Oulu
Oulu Estuary and Pikisaari from above.

Oulujoen suistoalueen helmet

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Perioululainen kummitusillallinen

Oulu
Yrttiaitta

Pohjois-Suomen ruokailuelämykset

Oulu
Koivurannan saunalautta sauna Oulussa.

Koivurannan saunalautan yleinen saunavuoro

Oulu
Lomakoti Onnela

Perheiden syysloma: Irti Arjesta

Oulu
Perioululainen ömeisingreis

Go Arctic aktiviteetti - Perioululainen ömeisingreis

Oulu

Go Arctic Live - tapahtumatuotanto

Oulu
Tourist info sign in front of Market Hall.

Oulun kaupungin matkailuneuvonta

Oulu
Sea Oulu Water Taxi

Sea Oulu Vesitaksi

Oulu
Ryhmä lumikenkäilijöitä kulkee jonossa lumisessa metsässä. / A group of snowshoers walking in a line in snowy forest. Kuva: Harri Tarvainen.

Sanginjoki

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Citymelonta päivällä tai yöllä

Oulu
Design Center Proto

Muotoilukeskus Proto

Oulu
Paddling at sea

Melontaa Oulun jokisuistossa ja merellä

Oulu
Biisikärpänen-musiikkivisa

Voltin Biisikärpänen -musavisa, Oulu

Oulu
View of red buildings in the harbour.

Kellon Kiviniemen perinteinen kalasatama

Oulu
Greenhouses Romeo ja Julia.

Oulun yliopiston kasvitieteellinen puutarha

Oulu

Kivikauden heimokilpa

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Wärkätään wanahasta - tuunauspaja

Oulu

Yksityistilaisuus: Viiniä ja muotia

Oulu
Varjo Festival 2022 was held in Kuusisaari.

Kuusisaaren virkistyspuisto

Oulu
fatbiking is nice summer activity

Fatbikeretki Oulussa

Oulu

Go Arctic tapahtumatuotanto - Teemajuhlat

Oulu
Parikellunta

Parikellunta

Oulu
Rock The City Adventure Game

Rock The City Oulu -kaupunkiseikkailu

Oulu
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
The white lighthouse in Hailuoto Marjaniemi against the blue sky.

Retki Hailuotoon

Oulu
Handmade chocolate and local products.

Chocosomnia Tehdaskierros & tasting

Oulu
kennel visit

Vierailu huskyjen kotiin

Oulu

Kierikin muinaistaidot: punamultamaalaus

Oulu
people laughing and listening to storytelling at a fantasy tavern

Tonttu - kotilieden henkiä

Oulu
Row of pastel colored houses in Raksila with autumn foliage.

Puu-Raksilan pastellinväriset puutalot

Oulu

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu
Mourunki lake

Mourunkijärvi

Oulu

Go Arctic - kiertoajelut Oulussa ja lähikunnissa

Oulu
Exit Oulu Room Escape Games

Pakopelit

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu

Kierikin muinaistaidot: jousiammunta

Oulu
Hemmotteleva rentoutus

Hemmotteleva rentoutus (1-2 henkilölle)

Oulu
Piispanletto Rajahauta nature trail.

Letonniemen suojelualue ja luontopolku

Oulu
Reenis is a creative gym for versatile training. With us, you train purposefully in the gym and develop coordination and have fun on the trampolines.

Kertalippu Reenikselle

Oulu

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu
Sarkkiranta sports centre

Sarkkirannan urheilukeskus

Kempele
Toripoliisi Statue 1

Kiertoajelu maastopyörillä Oulussa

Oulu
Fish tern at Bothnian bay

Koe suomalaisen luonnon ihmeet

Oulu
icelandic horses

Maastoratsastukset Islanninhevosilla Oulussa!

Oulu
Rentoutuskellunta

Rentoutuskellunta

Oulu

Arkeologinen näyttely

Oulu
Bird-watching tower in Vihiluoto. Kempele, Finland

Vihiluoto - merenranta ja lintutorni

Kempele

Luontoretki kivikaudelle -näyttely

Oulu
Heimopäällikkö Go Arctic

Go Arctic aktiviteetti - Heimopäällikkö

Oulu
Rantakortteli block seen from above.

Oulun historiallinen rantakortteli

Oulu
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu

Kuumailmapallo ryhmälento 4-12 matkustajaa

Oulu

Kierikin opastukset

Oulu
Inside Oulujoki church.

Oulujoen kirkko

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Revontulia Koitelissa, Revontuliluento

Oulu

Go Arctic -aktiviteetti

Oulu
kayaking is the best outdoor activity on summer time

Melonta tutuksi Oulujoen suistossa

Oulu
Varjakka island fire station.

Varjakan saari ja luontopolku

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Ilmakitaratyöpaja tai ilmakitarashow

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - 7-ottelu

Oulu

Kivikauden heimokilpa

Oulu
A person wading in ice cold water in Tuira beach in winter. Foreground snow in the bank. Background buildings on the other side of the Oulu river. Sky is grey and clouded.

Ohjattu talviuinti

Oulu
Dinner in Oula Kitchen & Bar.

Oula Kitchen & Bar

Oulu

Kierikin muinaistaidot: kivenhionta

Oulu
Ouluntullin uimaranta

Ouluntullin Kalliomonttu

Kempele

SuperPark Oulu

Oulu
Biking at Hupisaaret City Park.

Pyöräillen Oulussa

Oulu
Koiteli rapids area in summer. Blue water flowing between rocks. Foreground green grass on the bank. Background green spruces.

Retki Koitelinkoskelle

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Sisäkisa

Oulu
Long sandy beach of Nallikari in Hietasaari island

Monipuolinen Hietasaari

Oulu

Kierikin muinaistaidot: melonta

Oulu
Paintball Värikuulasota Oulu Action Park

Paintball

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Perinnekisat

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Fatbike-retki

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Tarinoita Oulusta

Oulu

Päivä kivikaudella

Oulu
Kempeleen vanha kirkko

Kempeleen vanha kirkko

Kempele
Lapsi tekee tehtävää metsässä

Ympäristökasvatus / Metsäluontokoulu Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Yellow Oulu Cathedral church tower against blue sky in summer.

Oulu nopiasti kävelykierros

Oulu

Akupunktio ja energiahoito

Kempele
Kahvihetki talvisessa maisemassa

Talvielämäkyset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Koitelin tiimipolku

Oulu
Wishing at the Oulu river.

Kalaonnea Oulussa kesällä ja talvella

Oulu
People resting in Finnish woods

Luontoelämykset Sanginjoella - Naturest Oy

Oulu
Koivurannan saunalautta Risteilyllä Oulussa.

Koivurannan Saunalautta risteilyt

Oulu
Automatic belay

Oulun Kiipeilykeskus

Oulu
Pilpasuo nature scenery.

Pilpasuon suojelualue ja retkeilyreitit

Oulu
Nallikari beach on sunset.

Nallikari - Pohjolan Riviera

Oulu

Ojan Rauta Areena

Kempele
Policeman Statue in front of the Market Hall.

Oulun kauppahalli on torin helmi

Oulu
SUPping is nice summer activity

SUPpailua Oulun suistossa

Oulu

Go Arctic aktiviteetti - Kurvisen karsinnat

Oulu
Oulu market square policeman.

Oulun Toripolliisi-patsas

Oulu
nuori henkilö ampumassa jousipyssyllä

Kierikki

Oulu