Oulun seudulla kaikki irti talven luonnosta

Olit sitten hengästyttävien ulkoiluelämysten tai pysäyttävien luontohetkien ystävä, Oulun seudulta saat juuri sitä mitä kaipaat. Jäistä merimaisemaa, retkiä kansallispuistoissa, rinteitä ja arktista aurinkoa. Tule Oulun seudulle nauttimaan täydellisestä talvesta!

Luonto_pääbanneri_syöte-tykkylumi_2000x1000
visit_oulu_winter_hires_final-35-of-59-

Talvilomalla Oulun seudun luonnossa

Posket punoittavat, hengitys höyryää. Taivaanrannassa pilkistää hento auringonvalo. Ympärillä lumen peittämät puut kehystävät maisemaa, jonka äärellä saa sykkeen sekä nousuun että laskuun. Mihinkään ei ole kiire. Ota mukaan puolisosi tai ystäväsi ja nauttikaa vapaa-ajasta Oulun seudun tapaan – sopivan leppoisasti. Alueen retkikohteet mahdollistavat juuri täydellisen yhdistelmän kiireettömyyttä ja sopivaa sykettä.

Onko vaellus lumisessa metsässä sinun juttusi, vai kiinnostavatko sinua enemmän hyvät hiihtoladut? Innostaako laskettelu tai lumilautailu? Vai onko kenties pilkkiminen sinulle parasta talviloman tekemistä? Oulun seudulla on loistavia talvisia luontokohteita – Raahen saaristoluonto, Kalajoen henkeäsalpaava loputon jäälakeus, Rokua Geoparkin arktiset ihmeet, Limingan merijäällä sijaitsevat hiihtoladut ja maastopyöräreitit ja Syötteen tunturimaisemat. Oulun seudulla onnistuu pilkkiminen, hiihto, fatbike-maastopyöräretket tai luistelu – omaan tahtiin.

Välillä on hyvä muistaa hengähtää, ja siihen sopivat Oulun seudun viihtyisät hotellit ja idylliset lomamökit. Matkalla kannattaa varata aikaa syömiselle ja vatsan täyttävät tietysti Oulun seudun laadukkaat ravintolat, joista kannattaa testata liikunnan ja shoppailun ohella useampaakin. Kokosimme alle talvisia ideoita, palveluita ja tarjouksia, joiden avulla vietät täydellisen loman Oulun seudulla.

Lisää ideoita luontolomailuun

Katso, mitä kaikkea Oulun seudulla voi tehdä ja nähdä talven aikaan. Poimi parhaat neuvot ja nauti ilman kiirettä.

Mitä tehdä talvella Oulun seudulla?

Kaipaatko lisää tietoa vaihtoehdoista talviselle reissullesi? Tutustu tarkemmin muihin Oulun seudun talvisiin kohteisiin ja aktiviteetteihin.

Tutustu Oulun seudun talvikohteisiin

Oulun seudulla on monia tutustumisen arvoisia kohteita. Suomen eteläisin tunturialue, UNESCO Global Geopark -alue, laskettelukeskuksia, kansallispuistoja, merenrantaa ja saaristoa, kaupungin vilinää sekä hyviä palveluita – näitä ja paljon muuta löydät Oulun seudulta.

Talviloman majoitus Oulun seudulla

Oulun seudun majoitusvaihtoehdoissa on runsaasti valinnanvaraa. Tutustu ja valitse itsellesi sopiva.

Talven parhaat tarjoukset

Suunnittele lomasi fiksusti ja hyödynnä talviset tarjoukset!